Cum s-a întors Ion Ion Țiriac la amantă în timpul relației oficiale pe care o avea. Nu a durat nici 3 luni

Giosanu Catinca 03.07.2022, 11:11
Cum s-a întors Ion Ion Țiriac la amantă în timpul relației oficiale pe care o avea. Nu a durat nici 3 luni

Ileana Lazariuc, fiica binecunoscutei cântărețe Anastasia Lazariuc, a fost căsătorită timp de zece ani cu Ion Ion Țiriac. Puțini știu însă că frumoasa moldoveancă s-a aflat la un moment dat în postura de amantă.

I-a fost amantă, iar apoi l-a convins s-o ia de nevastă

Ion Ion, fiul cel mare al lui Ion Țiriac, s-a separat de Ileana Lazariuc în anul 2017. Povestea lor de dragoste a durat aproximativ 20 de ani. Însă aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite din motive cunoscute numai de ei.

Fosta soție de milionar a preferat să se bucure de statulul de femeie singură. În schimb, Țiriac jr și-a refăcut rapid viața cu Sorana Cîrstea.

Cum s-a întors Ion Ion Țiriac la amantă

Ileana Lazariuc și-a ținut viața intimă departe de ochii curioșilor. După separarea de Ion Ion Țiriac, ea s-a axat pe afacerile pe care le administrează și pe creșterea copiilor. Presa a relatat și comentat pe larg relația cu fiul fostului mare tenismen Ion Țiriac.

Reprezentanții mass-media au aflat că Ileana Lazariuc i-a fost amantă, înainte de a-i fi soție. Fiul miliardarului a renunțat, la un moment dat, la Ileana, pentru că a vrut să se căsătorească cu Maria Marinescu. Ulterior, bărbatul și-a dat seama că nu se simte confortabil în căsnicia cu Maria, așa că a divorțat.

Ion Ion Țiriac nu a avut răbdare până la pronunțarea divorțului. El s-a întors mult mai repde la Ileana Lazariuc. Odată cu trecerea timpului, legătura dintre cei doi a devenit din ce în ce mai puternică, astfel că au decis să își unească destinele.

După numai trei luni de mariaj, Ţiriac a decis să se întoarcă la veşnica lui iubită, Ileana. Până la finalizarea divorţului, se poate spune că Ileana Lazariuc a fost amanta iubitului ei dintotdeauna.”, notează eva.ro.

Chiar dacă au divorțat, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas prieteni de dragul copiilor, pe care au decis să-i crească împreună în continuare. Atunci când cei doi foști soți sunt prinși cu afaceri, de copii se ocupă fosta cuscră a lui Ion Țiriac, Anastasia Lazariuc.