Se despart Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac după ultimul mesaj al sportivei de pe Instagram? Ce a scris târgovișteanca în urmă cu puțin timp

Giosanu Catinca / 30.05.2022, 23:59
Se despart Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac după ultimul mesaj al sportivei de pe Instagram? Ce a scris târgovișteanca în urmă cu puțin timp

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac au început să aibă probleme în cuplu. Fiul magnatului român Ion Țiriac a fost surprins vorbind cu fosta lui soție. Jucătoarea română de tenis a aflat și a reacționat imediat.

Dialog uluitor între Ion Ion Țiriac și fosta soție

Ileana Lazariuc se află zilele acestea în vacanță, unde se bucură de zilele însorite.

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla.”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul unei imagini în care apare alături de câteva fete la plajă.

Omul de afaceri a reacționat la postarea acesteia.

Am vrut să prind apusul în părul tău.”, a comentat cel care are doi copii cu Ileana Lazariuc.

Reacția Soranei Cîrstea

Sportiva din Târgoviște nu s-a putut abține după ce a văzut cu partenerul ei de viață a comentat la ultima postare a fostei sale soți.

Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate.”, a fost reacția iubitei lui Ion Ion Țiriac.

Cum s-au cunoscut Sorana Cîrstea și Ion Țiriac jr

Sorana Cîrstea și-a păstrat viața privată departe de ochii curioșilor. Despre ei s-a aflat destul de târziu că formează un cuplu. Cei doi au fost dați de gol de persoane care fac parte din anturajul lor.

Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci aflându-se în tribune. Mai mult, era de notorietate printre apropiați faptul că cei doi își petrec vacanțele împreună de ceva vreme.

”Nu pot face niciun comentariu”

Fanii Soranei se așteptau ca sportiva să îmbrace în curând rochia de mireasă.

Ilie Năstase a comentat, recent, relația celor doi. Fostul lider mondial a declarat că nu are cunoștință despre faptul că ”Sori” își face planuri de nuntă cu fiul lui Ion Țiriac, deși s-a spus că el ar urma să îi cunune pe cei doi.

Nu m-a contactat nimeni pentru așa ceva! E pentru prima oră când aud că Ion Ion Țiriac s-ar recăsători. Nu pot face niciun comentariu, fiindcă nu știu despre ce este vorba…

În plus, sunt la Roland Garros, cu o altă agendă personală. Dar dacă mi-ar propune, aș accepta cu cea mai mare plăcere. E ca și copilul meu.”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru playsport.ro.