Cum se va numi Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Toată lumea așa mă cunoaște”

Giosanu Catinca / 23.02.2022, 18:09
Cum se va numi Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Toată lumea așa mă cunoaște”

Anamaria Prodan vrea să poarte în continuare numele lui Reghecamf. Vedeta a explicat că preferă să păstreze numele de familie al antrenorului Universității Craiova din mai multe motive.

Deși agentul s-a încăpățânat să nu divorțeze, inevitabilul se va produce, căci tehnicianul român este hotărât să meargă mai departe cu procesul de divorț.

Anamaria Prodan Reghecampf a făcut anunțul în direct

Laurențiu Reghecampf a participat, zilele trecute, la un podcast moderat de Cătălin Măruță. Peste un milion de persoane l-au ascultat pe antrenorul Craiovei. Oamenii au fost curioși să afle și versiunea tehnicianului, mai ales că acesta a preferat să nu comenteze toate declarațiile pe care le-a făcut în trecut Anamaria Prodat legate de divorțul celor doi.

Antrenorul Universității a abordat mai multe subiecte și a răspuns la fiecare întrebare pe care i-a adresat-o prezentatorul tv. El a vorbit printre altele, despre numele pe care îl va purta Anamaria Prodan după terminarea divorțului.

Acum, a ieșit și impresara în spațiul public cu declarații care fac referire la același subiect. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a spus că vrea să păstreze numele soțului său.

”Voi păstra acest nume”

Anamaria susține că are motive bine întemeiate pentru care își dorește să păstreze numele de familie al fostului ei partener, cu care are și un copil legitim, pe Laurențiu Junior.

Voi păstra acest nume. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, fiecare copil cu un nume. Mai plecăm și noi din țară și iar e deranj până se găsește cine e cu cine. Noi suntem familie mare. Trebuie să-l păstrez. Am toate actele din America și Dubai, de proprietăți pe acest nume. E foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște.”, a subliniat Anamaria prodan, într-o intervenție la Pro X.

”Aș fi de acord să-mi păstreze numele doar dacă mă roagă Bebe”

Laurențiu Reghecampf a afirmat la podcastul lui Cătălin Măruță că îi va pune o condiție Anei, în cazul aceasta va dori să îi poarte în continuare numele de familie.

Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu. Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. (…)

Aș fi de acord să-mi păstreze numele doar dacă mă roagă Bebe. Dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu vrea s-o cheme Reghecampf. Ea vrea să fie Prodan. Își pune numele Prodan! Ce, nu poate să facă asta?! Mâine vine cu certificatul de naștere. Îl face 3D.”, a precizat antrenorul român.