Laurențiu Reghecampf lansează acuzații șocante. „Anamaria Prodan mi-a spart conturile de la bancă. Aș putea să-i fac rău în două secunde

Octavian Vasilescu / 21.02.2022, 10:42
Laurențiu Reghecampf lansează acuzații șocante. „Anamaria Prodan mi-a spart conturile de la bancă. Aș putea să-i fac rău în două secunde

Aflați în plin proces de divorț, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) au pornit un război în spațiul public.

Anamaria Prodan l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf în ultimele luni, iar antrenorul de la Universitatea Craiova a început acum să-i răspundă agentului FIFA. Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că i-a spart contul de la bancă.

Laurențiu Reghecampf lansează acuzații șocante

„Mi-a spart contul de la bancă. Nicio bancă nu trimite pe email datele personale. A spart contul și a văzut toate tranzacțiile. E mare hacker.

Sergiu Nicolaescu o premia (n.r. pentru regie). Tot timpul mă amenință că o să facă, o să dreagă. Aș putea să-i fac rău Anei în două secunde, să-i fac procese peste procese. Are un singur atu în fața mea, pe Bebe (n.r. fiul de 13 ani pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf îl au împreună)”, a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”

Anamaria Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. „O să ajungă la pușcărie”

Anamaria Prodan nu poate să se împace cu gândul că a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf. Ea îi urmărește intens activitatea lui Reghecampf și nu ratează niciun moment să îl atace.

Omul e împins de fetița asta să facă foarte multe lucruri, pentru că îl are la mână cu foarte multe lucruri. Omul e băgat în foarte multe nenorociri și el știe foarte clar că de asta noi, copiii și eu, îl evităm complet. De asta nici măcar nu ne interesează dacă mai trăiește sau nu. De doi ani el este băgat într-un rahat până la gât și peste nas, peste urechi, peste tot.

Când se va sparge buba la Reghecampf, se va duce direct la pușcărie. Nouă ne e rușine cumplită cu omul ăsta. El e cu o fetiță care este cu câțiva ani, 3, 4 ani mai mare decât fii-mea.

Omul ăsta la apropae 50 de ani nu vine să-și vadă copilul. Nu îl interesează. Azi m-am rugat de el cu cerul și cu pământul să vină să-și vadă copilul. A zis că nu are ce să caute. Îl avem înregistrat. Pentru proces trebuie să avem dovezi că ne rugăm de el de vreo doi ani să vină.

Când Pițurcă spunea că el e mort de beat, că bea înainte de meciuri, că face tot felul de nenorociri, când tot orașul ăsta vorbește de toate nenorocirile pământului, noi încă spunem că, el săracul, nu știe ce este cu el, nu știe ce face”, a declarat Anamaria Prodan, la emisiunea lui Dan Capatos.