Cum și-a explicat Mike Tyson ieșirea necontrolată față de un pasager aflat în avion cu fostul mare campion mondial de box

Moldoveanu Camelia / 24.05.2022, 20:17
Cum și-a explicat Mike Tyson ieșirea necontrolată față de un pasager aflat în avion cu fostul mare campion mondial de box

Mike Tyson a vorbit pentru prima dată despre ieșirea nervoasă avută într-un avion, la adresa unui pasager. Legendarul pugilist a recunoscut că soția îl ceartă mereu pentru această greșeală.

Reacția lui Mike Tyson după ce a avut o ieșire necontrolată în avion

Mike Tyson a cedat din nou nervos și a fost implicat într-un scandal de proporții, în timp ce se afla într-un avion care efectua un zbor comercial pe ruta San Francisco – Florida. Hărțuit de un pasager, Tyson i-a aplicat o serie de pumni tânărului, în timp ce aul alt pasager îi filma.

Evenimentul a avut loc pe 20 aprilie, iar în acea zi tânărul și pugilistul au fost nevoiți să le ofere explicații polițiștilor. Pentru că victima a avut un comportament provocator, dar și pentru că ambele părți nu și-au dorit să se ajungă la proces, judecătorul a decis să nu îl pună sub acuzație pe Mike Tyson.

Mi-au zis că nu voi fi acuzat. Mă hărțuia, am făcut poze cu măscăriciul ăsta. Nu ar trebui să zbor cu avioane publice. Soția mea mă ceartă mereu că zbor în felul ăsta. Problema e că atunci când ajungi într-un conflict de genul ăsta este o situație din care ai numai de pierdut”, a precizat Mike Tyson în podcastul său.

Șochează cu o nouă declarație controversată

Aflat în podcast-ul lui Shannon Sharp, fost jucător în NFL, legendarul pugilist a afirmat că moartea mamei l-a ajutat foarte mult. Cu toate că la 16 ani a avut altă părere și a fost foarte afectat, acum vede lucrurile total altfel. Declarația controversată circulă pe tot internetul

Moartea mamei mele a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat. Ea avea grijă de mine ca de un bebeluș. Așa nu aș fi intrat niciodată în luptele de stradă și nu m-aș fi apărat niciodată.

La 14 ani am crezut că pot fi campion mondial. Am câștigat campionate naționale, avem record de knockout-uri. Am devenit profesionist și viața mi s-a schimbat când am devenit campion mondial”, a declarat Tyson, citat de Marca.

În același podcast, Tyson a vorbit și despre marea lui pasiune, marijuana. Se pare că luptătorul fumează iarbă din anul 1997.

Am fumat marijuana doar pe finalul carierei. În ultimii doi ani. Am început în 1997 și nu m-am putut opri. Știam că are beneficii, dar era ilegală. Sunt o persoană diferită atunci când nu o consum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mike Tyson (@miketyson)