Cum vrea Gigi Becali să ia titlul. Singura condiție ca să mai cumpere jucători din Liga 1

Olteanu Ștefan / 15.01.2022, 14:56

Gigi Becali își dorește să ia din nou titlul în Liga 1 cu FCSB, după 7 ani de pauză, dar spune că nu mai vrea să arunce cu bani pe transferuri pentru a-și îndeplini obiectivul. Mai mult, finanțatorul echipei roș-albastre e convins că în acest moment are cele mai bune opțiuni pe posturi, dintre toate echipele din România.

„Dacă îmi garantează cineva asta, atunci dau și iau titlul!”. Singura modalitate prin care mai poate fi convins Gigi Becali să transfere jucători în această iarnă

Încă din primele zile ale acestui an, Gigi Becali și-a manifestat public dorința de a câștiga titul în Liga 1 la finalul acestui sezon, însă a spus că nu va mai face niciun transfer pentru îndeplinirea obiectivului.

Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce, dar până atunci vom face economie”, era anunțul vehement făcut de finanțatorul FCSB.

Și până în acest moment, s-a ținut de cuvând. Dacă rivala CFR Cluj s-a întărit în această iarnă cu aducerea unor jucători ca Sergiu Buș sau Marko Dugandzic, FCSB a preferat să se bazeze, în mare, pe același lot din prima parte a sezonului.
Gigi Becali, care e cunoscut pentru faptul că își dorește să transfere mereu cei mai valoroși jucători din Liga I, spune că acum nu mai are de unde alege. Acesta este principalul motiv pentru care nu vrea să riște niciun transfer în actuala fereastră de mercato.

Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează: „Uite, iei 3 jucători și iei titlul”. Atunci, dau și iau titlul. Nu dau bani pentru o șansă în plus.
Las lucrurile așa cum sunt, vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală, să nu-mi înghețe picioarele”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Are FCSB cel mai bun lot din Liga I? „Unde să joace? Cine-i poate înlocui pe Olaru și Tănase?”

În continuare, Gigi Becali a lăsat de înțeles că are cei mai buni jucători din campionat, pe fiecare post, iar în acest context ar face transferuri doar pentru a-și întări banca de rezerve:

Să zicem că aduc doi jucători, dar unde să joace? Mergem de la mijloc în sus. Olaru, poți să-l scoți din echipă? Tănase? Noi vorbim să câștigăm campionatul, trebuie doi jucători care să fie titulari. Cine-i poate înlocui pe Olaru și pe Tănase în România?

Spune-mi și eu îi iau. Tănase e cel mai bun jucător din România, iar pe Olaru poți lua milioane pe el. Șut, e tânăr, poate pleca pe bani mulți. Tu l-ai scoate pe Tavi Popescu din joc acum? Pe Florinel Coman? Poți să-l scoți? Pe Ianis Stoica? Pe Cordea?

Eu nu pot! Dacă voi puteți să-i scoateți, faceți voi!”, a mai declarat Gigi Becali, conform aceleiași surse.

FCSB este pe locul 2 în Liga 1, cu 47 de puncte. Poziția de lider este ocupată de CFR Cluj, cu 57 de puncte.

În prima etapă a acestui an, cele două rivale în lupta la titlu se vor înfrunta într-un nou meci direct. Partida FCSB – CFR Cluj e programată duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00.

Lupta dintre CFR Cluj și FCSB se duce și în afara terenului de joc. Anunțul făcut de Andrei Cordea.