Cumpărat pe jumătate de milion de euro, Becali îi dă ”interzis” la FCSB! Ajunge Adrian Petre în Serie C?

Simion Andrei 17.01.2021, 17:28
Cumpărat pe jumătate de milion de euro, Becali îi dă ”interzis” la FCSB! Ajunge Adrian Petre în Serie C?

Adrian Petre traversează o perioadă de coșmar. Transferul la FCSB s-a dovedit un adevărat dezastru, iar evoluțiile sale au fost mult sub așteptări. Gigi Becali și-a pierdut repede răbdarea cu el, astfel că internaționalul de tineret a fost trecut pe banca de rezerve. Cu șanse zero de a se bate pentru titularizare. Nici măcar în condițiile în care nici atacanții aduși în locul lui, Sergiu Buș și Alexandru Buziuc, nu au reușit să se impună. În cele din urmă, Petre a a fost cedat sub formă de împrumut la Cosenza, în Serie B.

Adrian Petre ar putea ajunge în Serie C. Becali nu îl mai vrea pe fotbalistul pentru care a plătit 500.000 de euro

Lucrurile nu au mers mai bine pentru Petre nici la noua echipă. A jucat nouă partide pentru Cosenza, fără să marcheze vreun gol. A dat o singură pasă decisivă, într-un meci de Coppa Italia. Contra celor de la Monopoli, echipa din Serie C. Dar oficialii echipei din Serie B nu mai sunt dispuși să îi acorde șanse lui Petre, pe care vor să îl cedeze în această iarnă. A fost lăsat în afara lotului pentru partida cu Monza.

Anunțul că oficialii celor de la Cosenza vor să renunțe la Adrian Petre îi sperie pe cei de la FCSB. Asta pentru că Becali nici nu vrea să audă de revenirea atacantului în lotul echipei din Ilfov. Ar fi sperat ca italienii să îl achiziționeze definitiv pe atacantul adus de la Esbjerg. Speranța lui Becali vine din Serie C. Virtus Francavilla, formație de pe locul 12 din liga a treia italiană, ar vrea să îl ia pe Petre, în cazul în care acesta rămâne liber de contract.

FCSB a plătit 500.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Adrian Petre de la Esbjerg. Și a ales să îl împrumute la Cosenza pentru doar 50.000 de euro. Becali a anunțat clar că Petre nu mai este dorit la echipa din Ilfov.

„Și dacă e singur, nu-l atacă nimeni, noi avem nevoi de gol și el dă mingea la adversari, n-ar viteză, forță, nu știu, ce să zic? L-am luat că a marcat golul ăla, altfel ce-l luam? Pentru o singură fază. Mi s-a părut ceva. De aia am dat 500.000 de euro. Asta e treaba, asta e viața, de acum încolo o să jucăm și noi ca Hagi. Ne vom transforma într-o echipă ca să le vindem celor de la Voluntari (n.r râde). O să vedeți voi”, spunea Becali, pentru Digi Sport, despre Adrian Petre.

Urmăriți Playsport.ro și pe