Cupa nu aduce fericirea la Sepsi OSK. 5 fotbaliști ai echipei din Covasna pleacă în această vară

Octavian Vasilescu / 26.05.2022, 21:12
Cupa nu aduce fericirea la Sepsi OSK. 5 fotbaliști ai echipei din Covasna pleacă în această vară

Sepsi OSK a pus pe liber cinci jucători la scurt timp după ce a câștigat Cupa României. Echipa patronată de Laszlo Dioszegi a început curățenia.

Sepsi a anunțat pe pagina sa de Facebook că a renunțat la Gabriel Vașvari, Răzvan Tincu, Istvan Fulop, Kevin Luckassen și Boubacar Fofana.

5 jucători pleacă de la Sepsi OSK

Cei cinci jucători se află pe final de contract, iar Sepsi a anunțat că nu va încerca să-i păstreze:

Jucătorii Vașvari Gabriel, Răzvan Tincu, Fulop Istvan, Kevin Luckassen și Boubacar Fofana vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârșiul contractelor care vor expira pe 30 iunie”, a anunțat Sepsi OSK.

Antrenorul Cristiano Bergodi a început să primească și întăriri. Doi jucători au semnat până acum cu Sepsi OSK, aceștia sunt mijlocașii Ion Gheorghe și Francisco Junior. Primul vine de la FC Voluntari, iar al doilea a fost cooptat de la ultima clasată Gaz Metan Mediaș.

Francisco Junior a crescut la Benfica, a fost deținut de Everton, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru cluburi precum Vitesse Arnhem, Stromsgodset, Wigan sau Hapoel Haifa.

Laszlo Dioszegi a vorbit despre perioada de mercato

Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a anunțat că echipa trebuie să prindă play-off-ul în sezonul viitor. De asemenea, Dioszegi a spus că va mai aduce trei jucători în această vară:

Noi, în momentul de față, am luat doi jucători. Pe Ion Gheorghe și Francisco Junior de la Gaz Metan. Mai avem nevoie de un decar, un atacant și poate un fundaș dreapta. Deci, maximum trei jucători vrem să mai aducem.

Obiectivul principal este să prindem play-off-ul. Cine spune că nu ar vrea să câștige campionatul, ăla minte. Dar nu poate un club mijlociu, cum suntem noi, să ne gândim la campionat. Noi nu suntem un club cu asemenea aspirații”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

Sepsi a învins FC Voluntari în finala Cupei României, scor 2-1, în Giulești. Marius Ștefănescu a fost eroul grupării din play-out, după cele două goluri marcate în minutele 22 și 38.

Pentru Sepsi a fost primul trofeu câștigat vreodată. Clubul a luat naștere în iunie 2011, iar ascensiunea sa este de-a dreptul impresionantă.