Cursă cu un singur alergător! FRF a stabilit data alegerilor, iar Răzvan Burleanu nu are contracandidat

Robert Zanfir / 22.02.2022, 17:22
Cursă cu un singur alergător! FRF a stabilit data alegerilor, iar Răzvan Burleanu nu are contracandidat

FRF a convocat Adunarea Generală pentru 12 aprilie. Va fi și data când vor fi programate alegerile pentru șefia FRF. Răzvan Burleanu, care până acum nu are un contracandidat, este favorit la câștigarea celui de-al treilea mandat.

Răzvan Burleanu se pregătește pentru al treilea mandat la conducerea FRF. Omul nr. 1 de la Casa Fotbalului i-a învins pe Gică Popescu și pe Ionuț Lupescu în cele două scrutinuri la care a participat până acum. Adunarea Generală a FRF a fost convocată pentru 12 aprilie, ora 11, la Arena Națională

Cursă cu un singur alergător! FRF a stabilit data alegerilor, iar Răzvan Burleanu nu are contracandidat

Răzvan Burleanu a susținut marți, 22 februarie, o conferință de presă în care a vorbit pe mai multe teme.

„Adunarea Generală a FRF a fost convocată pentru 12 aprilie, ora 11, la Arena Națională. Pe ordinea de zi se vor regăsi puncte importante, cum ar fi afilierea și dezafilierea unor membri, prezentarea raportului financiar pentru 2021 și a unui audit extern.

Aici pot să menționez deja că încheiem din punct de vedere financiar anul 2021 cu venituri totale de aproximativ 26,3 milioane euro, înregistrăm o creștere de aproximativ 20% față de anul 2019. Vom prezenta planual anual de activitate, precum și bugetul anual pentru 2022. Estimăm o creștere a veniturilor până la 26,5 milioane euro. Și bineînțeles, pe ordinea zi va fi alegerea președintelui FRF și a membrilor CEx”, a declarat Răzvan Burleanu în cadrul conferinței de presă care a urmat Comitetului Executiv al FRF.

Va fi cel de-al treilea mandat. Mi-aș fi dorit un contracandidat. Probabil mesajul pe care vrea să îl transmită fotbalul românesc este unul de unitate.
Răzvan Burleanu, președinte FRF

FRF înființează o nouă competiție: Liga de Tineret

„A avut loc o informare a membrilor CEx. Pentru următoarea ședință din martie, vom trece la o procedură de vot pentru înființarea Ligii de Tineret din vară. Reprezintă o oportunitate suplimentară de afirmare a tuturor jucătorilor tineri români, dar și o conectare mai bună la piața internațională de transferuri.

Liga de Tineret își propune optimizarea potențialului tinerilor jucători. Astfel, ne interesează ca cele mai bune academii să joace împotriva celor mai bune academii. La nivel național, L2 și L3, regăsim tot mai mulți jucători tineri. De exemplu, România U19 selecționează doar de la echipe de seniori”, a mai spus președintele FRF.

Multe dintre cluburi vor trebui să își reducă fondul de salarii. Trebuie să oprim cursa promisiunilor neonorate ale cluburilor din Liga 1. Zona în care considerăm că ar trebui să intervenim este aceea a criteriilor de licențiere.
Răzvan Burleanu