Cutremur în Liga I în plin campionat! Un antrenor este gata să plece de la echipa pe care a dus-o în play-off

Bordei Radu / 28.04.2022, 11:38
Cutremur în Liga I în plin campionat! Un antrenor este gata să plece de la echipa pe care a dus-o în play-off

Un club important din Liga 1, poate rămâne fără antrenor, în plin campionat. Deși a dus Voluntariul în play-off și la un pas de finala Cupei României, Liviu Ciobotariu poate pleca de pe banca ilfovenilor. Clubul caută deja soluții.

Ciobotariu poate pleca de la Voluntari, în plin campionat. Acesta nu mai este mulțumit de situația de la echipă

Liviu Ciobotariu pare îngrijorat de perspectiva echipei pe care o antrenează. Antrenorul se teme de un nou caz Clinceni, echipă aflată în pragul desfințării, după ce sezonul trecute reușise o performanță similară. Lotul Voluntariului va suferi modificări majore la finalul acestui campionat și Ciobotariu nu știe dacă mai poate repeta aceste rezultate. Veterani precum Tamaș sau Nemec nu vor mai continua, aproape sigur la echipă. Ilfovenii vor pierde și alți fotbaliști foarte importanți, precum portarul Popa sau Ion Gheorghe. Așa că Ciobotariu nu este fericit de ceea ce se întâmplă.

Se pare că și conducerea nu mai este în relații foarte strânse cu antrenorul echipei. De aceea, aceștia deja ar căuta potențiali înlocuitori, iar Marius Croitoru pare să fie numele care să atragă cel mai mult. Este un antrenor greu de adus, pentru că Botoșaniul vrea să îl păstreze, iar tehnicianul ar dori să treacă la un nivel mai mare. FCSB este favorită la cumpărarea tehnicianului moldovenilor.

Marius Croitoru, favoritul lui Gigi Becali pentru banca FCSB

Marius Croitoru a colaborat excelent cu FC Botoșani în ultimele trei sezoane de Liga 1, iar mulțumită reușitelor personale a ajuns să fie dorit în mod insistent de Gigi Becali la FCSB. Însă, pentru a-l aduce de la FC Botoșani, Gigi Becali era forțat să achite o clauză de reziliere de două milioane de euro. Iar cum Valeriu Iftime nu voia să audă despre o posibilă negocierie, mutarea părea imposibil de realizat. Situația s-a schimbat în ultimele săptămâni, iar finanțatorul de la FC Botoșani susține că, în cazul în care Becali îl va convinge pe Marius Croitoru să meargă la FCSB, îi va da drumul antrenorului:

Părerea mea e că nu pleacă Marius la FCSB. Eu vreau să rămână la mine, relațiile sunt normale acum, la fel ca înainte. Eu îl prețuiesc tare mult și mi-e greu să vorbesc urât despre un om care a făcut multe pentru Botoșani.

Dar, nu e nici primul, nici ultimul. Eu cred că rămâne. Dacă va avea o ofertă bună și vrea să plece, indiferent de contractul pe care îl avem, eu îi dau drumul”, a spus Valeriu Iftime, la Pro Arena.