Dacă îl vedeți pe stradă, anunțați Poliția Română! Un jurnalist cunoscut este dat dispărut

George Drafta 06.10.2022, 12:03
Dacă îl vedeți pe stradă, anunțați Poliția Română! Un jurnalist cunoscut este dat dispărut

Redacţia Gazetei Sporturilor a fost pusă pe jar de absenţa lui Daniel Scorpie, care nu a mai dat niciun semn de viaţă de marţi după-amiază.

Jurnalist în cadrul Departamentului de fotbal internaţional al publicaţiei, acesta a fost dat dispărut.  Anunţul a fost făcut de colegii săi pe o reţea de socializare.

„Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București – zona Bd. Uverturii, cartier Militari.
Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani.

Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.
Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.
Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112”

a fost descrierea făcută de cei de la Gsp.

Postarea care i-a făcut pe unii microbişti să se îngrijoreze
Daniel Scorpie are 55 de ani

Italia, favorita sa

Daniel Scorpie este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti specializaţi pe fotbal internaţional. De-a lungul timpului el a mai lucrat la Pronostic Sportiv şi Fotbal Plus. Fin cunoscător al fotbalului italian acesta s-a făcut remarcat graţie articolelor sale din anii `90. Atunci Serie A era considerat cel mai tare campionat de fotbal al lumii.

Mai mulţi dintre cei care l-au citit şi i-au urmărit comentariile au reacţionat imediat după ce anunţul îngrijorător a apărut în mediul online.

„Pfff…mi s-a ridicat părul măciucă ! De ani de zile îi urmăresc analizele , fiind un bun cunoscător a IL CALCIO ! Cu siguranță o să fie bine! Sanatateee…”

„Un super-comentator sportiv informat. Specializat pe Italia”, au fost două dintre mesajele adăugate postării.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe