Dan Alexa a ieșit șifonat după „maratonul” Anamariei Prodan. L-a umilit la Măruță

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 16:16
Dan Alexa a ieșit șifonat după „maratonul” Anamariei Prodan. L-a umilit la Măruță

Anamaria Prodan a lămurit cum stau lucruri, de fapt, între ea și Dan Alexa. În 2019 s-a zvonit că cei doi ar avea o relație pe ascund după ce impresara l-a lovit pe fostul fotbalist. Imaginile au făcut furori în presă, iar acum soția lui Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față.

Anamaria Prodan: „Dacă eu te bat, înseamnă că…”

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au aflat în centrul unui scandal de amploare în 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani. Pe atunci, fostul fotbalist era antrenorul echipei din Giurgiu și a fost surprins de camere în timp ce era pălmuit de impresară.

Pe lângă lămuririle despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, Ana a vorbit și despre presupusa relație cu Dan Alexa. Aceasta a subliniat că nu poate fi cu un om pe care l-a bătut. Dacă Dan Alexa este un subiect închis, Reghe o să fie mereu bărbatul care o să-i rămâne mereu cel puțin pe piele.

Cum să avem o relație? Acum, serios vorbind. Dacă eu te bat, înseamnă că sunt cu tine și că avem ceva împreună. La noi totul a fost strict legat de carieră, atât. O relație profesională și de prietenie, nimic mai mult. (…)

Am numele lui scris pe mână (Laurențiu), tatuajul pe spate. Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul. ”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță”.

„Eu am zis atunci că e greșit”

De asemenea, impresarul a vorbit și despre concepțiile pe care le are cu privire la ce înseamnă o familie fericită și despre comportamentul pe care trebuie să îl aibă un bărbat pentru a îndeplini un asemenea deziderat.

Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui.

Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!». Eu am zis atunci că e greșit. Că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unui interviu acordat pentru un canal de YouTube.

Află de pe Playsport.ro cu cine are o relație acum Anamaria Prodan.