Dan Alexa a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. “Am rupt legăturile”

Moldoveanu Camelia 14.04.2022, 07:23
Dan Alexa a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. “Am rupt legăturile”

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au aflat în mijlocul unui scandal uriaș în 2019, eveniment care are ecou până și în ziua de astăzi. Antrenorul a decis să vorbească pentru prima dată despre relația dintre el și încă soția lui Laurențiu Reghecampf, dar și despre pumul primit.

Dan Alexa a vorbit despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan

Antrenorul în vârstă de 42 de ani se ocupă în prezent de CSM Reșița, echipă din Liga 3. Dan Alexa este convins că pumnul primit din partea impresarei Anamaria Prodan i-a stricat cariera.

Aflat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, fostul mijlocaș a fost întrebat în mod direct și despre incidentul din 2019, atunci când antrena Astra Giurgiu. De menționat este faptul că acela a fost primul meci al tehnicianului pe banca echipei din Giurgiu, confruntare cu FC Botoșani încheiată cu scorul de 2-2.

(n.r. Anamaria Prodan ți-a dat un pumn sau o palmă, la Giurgiu?)  Nu mai știu ce-a fost! Vă zic adevărul. Nici nu mai știu. (n.r.Dar nu crezi că incidentul ăla te-a tras foarte mult în jos?) Sunt convins că da. Și-acum îmi zice lumea când mă vede. A fost o situație în care, ca bărbat, e foarte greu să reacționezi. Și bine că n-am ripostat. Am înțeles-o pe Ana, dar până la un punct. Dar a trecut.”, a spus Dan Alexa despre acel incident.

Însă, Laurențiu Reghecampf a lăsat să se înțeleagă alte lucruri atunci când a fost întrebat de către Cătălin Măruță despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a aplicat lui Dan Alexa.

A fost sau nu gelozie?

La acea vreme s-a zvonit faptul că Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa pentru că acesta era așteptat afară de o altă femeie. Cu alte cuvinte, s-a insinuat faptul că impresara avea o relație extraconjugală cu fostul mijlocaș.

Dan Alexa a negat relația amoroasă cu Anamaria Prodan, însă a recunoscut că, după acel eveniment surprins de camerele de filmare, au rupt legăturile.

(n.r. A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?) Nu, nea Ovidiu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total.

(n.r. Mai ai contract cu Anamaria Prodan și acum?) Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus.”, a mai spus Dan Alexa despre relația dintre el și Anamaria Prodan, poritivt GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe