De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Soția lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut tot

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.10.2021, 16:29
De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Soția lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut tot

Anamaria Prodan și Dan Alexa s-au aflat în centrul unui scandal de amploare în 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani. Pe atunci, antrenor al formației giurgiuvene, Alexa a fost surprins de camerele de filmat ale stadionului având o discuție foarte aprinsă cu impresarul cu care până atunci avusese o relație excelentă.

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce ce a plecat cearta cu Dan Alexa

Discuția respectivă a degenerat rapid. Iar antrenorul a fost lovit în figură de Anamaria Prodan, rămânând totuși fără reacție. La doi ani de la acel moment, soția lui Laurențiu Reghecampf a explicat de la ce a pornit incidentul.

Anamaria Prodan a dezvăluit că totul s-a întâmplat din cauza faptului că cei doi au păreri diferite despre fotbal și viață. Ea a lăsat de înțeles că din acest motiv a fost foarte dezamăgită de Dan Alexa, în care avea mare încredere până în acel moment.

De asemenea, impresarul a vorbit și despre concepțiile pe care le are cu privire la ce înseamnă o familie fericită și despre comportamentul pe care trebuie să îl aibă un bărbat pentru a îndeplini un asemenea deziderat.

Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui.

Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!». Eu am zis atunci că e greșit. Că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unui interviu acordat pentru un canal de YouTube.

Soția lui Reghecampf ar putea deveni din nou mamă

Cu aceeași ocazie, Anamaria Prodan a dezvăluit și că se gândește foarte serios să adopte un copil în perioada următoare.

Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Dacă mă întrebi, aș mai vrea să fac, dar nu știu dacă se mai poate, gata. Dar mă gândesc să înfiez un copil, ar fi cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un alt suflet. Dacă fetele nu se grăbesc, mă gândesc foarte tare să fac asta”, a mai spus agentul FIFA.

Anamaria Prodan a detonat cea mai mare bombă. Gigi Becali a rămas fără cuvinte