Dan Petrescu bagă zâzanie între Gigi și Meme! Managerul recunoaște: „Gigi îl remarcase. Am o problemă!”

Bădulescu Silvian / 19.01.2022, 20:21
Dan Petrescu bagă zâzanie între Gigi și Meme! Managerul recunoaște: „Gigi îl remarcase. Am o problemă!”

CFR Cluj l-a împrumutat pe Cristian Neguț de la Chindia Târgoviște, până la finalul sezonului. Mihai Stoica, team-managerul celor de la FCSB, susține că și Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, îl remarcase pe fotbalistul dâmbovițenilor.

„Neguț cred că îi poate ajuta”

Despre transferul dat de Playsport în exclusivitate vorbește și Mihai Stoica. Acesta a declarat că, în opinia lui, este un jucător care-i poate ajuta pe ardeleni.

Neguț cred că îi poate ajuta, dar e ciudat că tot mai aduc jucători în față. Dacă întrebai pe cineva câți ani are Neguț, era tentat să spună că are 30 de ani, dar e tânăr, e născut în 1995” a declarat MM.

Totodată, el a continuat.

Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase și Gigi, pe modelul Burcă”.

Dar ce înseamnă pe „modelul Burcă”? Mai exact, în trecut, patronul FCSB-ului a declarat că și-a dorit mai mulți jucători, însă nu i-a adus pentru că Mihai Stoica s-a opus. Doi dintre ei sunt Andrei Burcă și Ciprian Deac, transferați ulterior de CFR Cluj.

Când l-am văzut pe Burcă și îmi plăcea Burcă, trebuia să-l iau pe Burcă. Nu trebuia să mă iau după MM Stoica. Așa și cu Deac. Dacă îl aduceam acum câțiva ani, luam 4 titluri la rând. De-asta e bine să nu ascult de nimeni” a declarat Becali, în trecut.

Playsport confirmat!

Luni, 17 ianuarie, Playsport.ro a dezvăluit în exclusivitate faptul că atacantul Cristian Neguț a semnat cu CFR Cluj. Campioana României a confirmat marți, 18 ianuarie, transferul fotbalistului de 26 de ani, de la Chindia.

Atacantul o să fie împrumutat pentru 6 luni, urmând să primească un salariu de 8000 de euro pe lună. Acesta ar putea fi cumpărat definitiv dacă totul merge bine și s-ar putea bucura de un contract pe 3 ani. Dacă-l va păstra din vară pe fotbalistul dâmbovițean, CFR ar urma să achite Chinidiei circa 250.000 de euro,  potrivit surselor Playsport.ro.

Neguț a fost om de bază la Târgoviște în actualul sezon. El a strâns 18 partide (16 în L1, 2 în Cupa României) și a marcat trei goluri, fiind atacantul preferat în formula lui Emil Săndoi. Cota la zi a lui Neguț pe portalul transfermarkt.com este de 450.000 de euro, cea mai mare din întreaga carieră a jucătorului, care evoluează la Chindia din 2016.

Neguț devine al treilea transfer al lui CFR în această iarnă, după Dugandzic, adus de la Soci, și Roger, acontat de la UTA, dar bun de utilizat doar din vară, când își încheie contractul cu arădenii. Toate sunt mutări ofensive, menite să fortifice deja lotul în perspectiva partcipării din ediția viitoare a Champions League.