Dan Petrescu, de nerecunoscut după al doilea eșec în ultimele 5 meciuri: „Nu am ce să reproșez nimic nimănui!”

Robert Zanfir / 17.10.2021, 23:06
Dan Petrescu, de nerecunoscut după al doilea eșec în ultimele 5 meciuri: „Nu am ce să reproșez nimic nimănui!”

Dan Petrescu a părut de nerecunoscut după eșecul cu Rapid, 0-2. Antrenorul CFR-ului a declarat după meci că nu are pe ce să dea vina, nici ce reproșuri să aducă. Cu toate acestea, tehnicianul spune că este supărat pe toată lumea, inclusiv pe el.

CFR Cluj a pierdut la Mioveni, cu Rapid, 0-2. A fost al doilea eșec în ultimele cinci etape pentru campioni, care pierd din distanța pe care o aveau față de urmăritoare.

Dan Petrescu, de nerecunoscut după al doilea eșec în ultimele 5 meciuri: „Nu am ce să reproșez nimic nimănui”

Dan Petrescu a surprins și înaintea meciului cu Rapid. La conferința de presă a declarat că pentru prima dată este mulțumit de echipă, de jucătorii pe care îi are la dispoziție. „Sunt fericit”, a spus tehnicianul care a adus trei titluri consecutive la Cluj.

„Ce să zic, e clar că nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat pe teren pe vârfuri. Nu am făcut lucrurile care au făcut CFR-ul mare, să ne batem, să luptăm. Sunt foarte surprins, am avut 14 zile în care ne-am pregătit foarte bine, echipa a arătat bine și a venit meciul oficial și am arătat invers.

Sunt la cald, nu aș vrea să dau declarații după care să îmi pară rău, dar sunt supărat pe toată echipa și inclusiv pe mine.

Nu știu ce a fost, o să am o discuție cu ei, o să revedem meciul. Dar nu avem timp, o să jucam joi cu o echipă extraordinara.

Mai sunt 28 de meciuri, se vor mai pierde meciuri, nu putem fi invincibili, dar trebuie să ne prezentăm mai bine în continuare.

Nu am ce să reproșez nimănui, nu putem să ne plângem de nimic, nici de arbitru, nici de teren, de nimeni.

Eu sunt convins că Alkmaar se va califica, dar noi trebuie să strângem rândurile, trebuie să facem ce făceam înainte, ne băteam, ne apăram bine și scoteam maxim din orice fază”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

RAPID – CFR CLUJ 2-0. ECHIPELE DE START

Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore, Morais – Al. Albu, Crepulja – Sefer, Stahl, Hlistei – Ad. Bălan
Rezerve: Drăghia, Ilie, Marzouk, Ioniţă, Demci, Barbu, Florică, Nastos, Costin
Antrenor: Mihai Iosif

CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, Burcă, Cestor, Camora – A. Păun, Boateng, C. Deac – Chipciu, Alibec, Omrani
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Ştefan, Graovac, Bordeianu, Sigurjonsson, Culio, Gîdea, Costache, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

Cel mai important lucru este că nu avem niciun accidentat și eu sunt foarte fericit. Trebuie să aleg acum… o să am probleme să aleg. Până acum altele erau problemele. Jucătorii erau accidentați. Mi se pare că sunt mult mai bine fizic toți. Acum trebuie să aleg eu cel mai bun 11 și să începem să câștigăm. Asta trebuie să faci la CFR, să câștigi meciuri.
Dan Petrescu, înainte de Rapid – CFR