Dan Petrescu, detalii de ultim moment despre viitorul său. De ce vrea să plece, o perioadă, din România

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 10:53
Dan Petrescu, detalii de ultim moment despre viitorul său. De ce vrea să plece, o perioadă, din România

Dan Petrescu a oferit detalii de ultim moment despre viitorul său, după ce CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova, 1-0, în finala barajului pentru Conference League.

În ultima perioadă, s-a speculat faptul că, la finalul sezonului, Dan Petrescu o va părăsi pe CFR Cluj, în locul acestuia urmând să fie adus Cristiano Bergodi.

Dan Petrescu, detalii de ultim moment despre viitorul său

„Bursucul” susține că vrea să rămână antrenorul CFR-ului și în sezonul următor, decizia finală fiind la patronul Neluțu Varga. Totodată, tehnicianul, în vârstă de 55 de ani, a spus că vrea să plece din România, pentru o scurtă perioadă, într-o vacanță.

„Voi discuta cu domnul Varga. El trebuie să decidă, nu eu. Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători.

Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții.

Vreau să fiu fără fotbal o perioadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec puțin, dar nu în România”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei CFR Cluj – FC U Craiova 1-0.

Scandal monstru, după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0

La finalul meciului din Gruia, oficialii de la FC U Craiova au făcut un scandal monstru, fiind exasperați de arbitrajul lui Istvan Kovacs.

„Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc prin controlarea și manipularea arbitrajului românesc.

O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului din Craiova.

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului si a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu.

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU – Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul ca nu am acceptat pierderea la «masa verde» a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federației”, a scris Adrian Mititelu jr, pe contul personal de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe