Dan Petrescu este în culmea fericirii. CFR Cluj dă prima lovitură pe piața transferurilor. „Ne-am înțeles”

Radu Bordei 13.12.2021, 07:13

CFR Cluj dă semnalul începerii „războiului” pe piața transferurilor. Campionii nu stau cu mâna în sân și încearcă să întărească echipa lui Dan Petrescu. Mai ales că feroviarii speră ca antrenorul să nu meargă la echipa națională. Așa că încearcă să îi ofere o echipă cu care să atace obiectivele importante pe care le are.

În ciuda dificultăților financiare, campionii sunt gata să semneze un atacant de valoare. Acesta a recunoscut că a negociat deja cu formația din Gruia și semnarea contractului este doar o formalitate. Ar fi un jucător important pentru Dan Petrescu.

CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor. Atacantul care vine să rezolve problema golurilor în Gruia

Dan Petrescu este tot mai mulțumit de cum arată CFR-ul în defensivă. Clujenii nu au mai luat gol de 7 partide, în care au și câștigat. „Arătăm ca la început, când am venit eu” a declarat, mulțumit, tehnicianul. Din păcate, nu același lucru poate să zică de ofensivă. Deși dispune de atacnați de valoare, CFR Cluj marchează cu greu. Denis Alibec, Omrani sau Debeljuh s-au tot confruntat cu probleme și niciunul nu s-a remarcat, decât în anumite momente. Nici Costache nu a confirmat, are doar 2 goluri în acest sezon. Așa că Sergiu Buș poate fi soluția ideală.

Atacantul de 29 de ani, care a jucat și la FCSB, este gata de experiența în Gruia. Jucătorul recunoaște că este doar la o semnătură de CFR.

„Doar un cutremur mă face să nu semnez”. Sergiu Buș vine să îl ajute pe Dan Petrescu să ia titlul

Atacantul a recunoscut, pentru Look Sport, că s-a înțeles cu echipa din Gruia.

Încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, eu sunt mulțumit, sper doar să fiu ok la vizita medicală.

Da, sunt aproape de CFR, recunosc, dacă tot m-a luat gura pe dinainte. Doar un cutremur mă împiedică să semnez. Știu că este concurență mare la CFR Cluj, dar asta este bine pentru echipă și pentru fotbaliști. CFR este echipa la care m-am lansat, de abia aștept să mă întorc. Știu că m-au căutat și înainte să merg la FCSB. Nu a fost să fie atunci, poate acum este momentul potrivit, a recunoscut atacantul

Nu știu dacă vine Sergiu Buș, voi mi-ați zis acum. A zis că vine? Asta este o veste foarte bună pentru mine. Sper să fie așa, este un jucător format la Cluj, ar fi ideal, a comentat și Dan Petrescu

Urmăriți Playsport.ro și pe