Dan Petrescu, mesaj special pentru Edi Iordănescu după meciurile naționalei

Ioan Valentin Oprea 31.03.2023, 20:42
Dan Petrescu, mesaj special pentru Edi Iordănescu după meciurile naționalei

Tricolorii au adunat şase puncte din primele două meciuri ale preliminariilor pentru EURO, iar Dan Petrescu spune că începutul este unul promiţător pentru naţionala condusă de Edi Iordănescu. Antrenorul principal al campioanei CFR Cluj afirmă, de asemenea, că nu a fost deloc surprins de rezultatul de egalitate pe care micuţa reprezentativă din Andorra l-a obţinut în Kosovo.

Petrescu crede că România va lupta pentru locul secund în grupă cu Kosovo şi susţine că ex-iugoslavii au mai multe individualităţi. „Super Dan” adaugă că Edi Iordănescu şi tricolorii au nevoie de mai multă susţinere în viitor.

Kosovo, în opinia mea, are jucători individual mai buni decât românii. Joacă la echipe mai bine cotate și au făcut egal acasă cu Andorra. Dacă noi făceam egal acasă cu Andorra, vă dați seama ce era. Pe mine nu mă surprindea! În fotbalul de azi e posibil orice, oricând. Unii își dau cu părerea pentru că n-au mai stat în fenomen, dar nu sunt atât de slabi. Uitați-vă unde joacă jucătorii lui Kosovo, la Lille, Olympiakos. Și nu i-au bătut, a explicat Dan Petrescu.

Priveşte cu optimism spre viitor

Chiar dacă evoluţia tricolorilor a fost aspru criticată de mai mulţi oameni din fotbalul românesc, „Super Dan” afirmă că importante sunt, până la urmă, punctele, şi nu atât de mult fotbalul etalat.

Important e că am luat 6 puncte. Merită felicitări și antrenorul, și jucătorii. Nu știu ce e ăla joc frumos, contează punctele. România a făcut 6 puncte foarte importante. Prea puțin se vorbește pozitiv. Ar trebui încurajați toți, inclusiv selecționerul. Suntem pe primul loc și nu e bine? Hai, mai mult entuziasm!”, a adăugat Dan Petrescu.

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Playsport.ro și pe