Dan Petrescu, noul selecționer al României! FRF se pregătește să anunțe numele antrenorului care îl va înlocui pe Mirel Rădoi

Ștefănescu Dragoș / 18.12.2021, 14:39
Dan Petrescu, noul selecționer al României! FRF se pregătește să anunțe numele antrenorului care îl va înlocui pe Mirel Rădoi

FRF este în așteptarea răspunsului oficial al lui Dan Petrescu referitor la preluarea postului de selecționer al României. Tehnicianul CFR-ului a promis că va face marele anunț pe data de 20 decembrie. Conducătorii federali nu se așteaptă la un refuz din partea lui Petrescu. Astfel, FRF se pregătește deja să anunțe numele noului selecționer.

Dan Petrescu, noul selecționer al României

Naționala României nu are selecționer de ceva timp. Mirel Rădoi a decis să nu continue la cârma echipei, iar conducătorii FRF au demarat negocieri cu mai mulți antrenori. După ce au fost refuzați de Mirel Rădoi, Gică Hagi și Răzvan Lucescu, federalii s-au îndreptat către Dan Petrescu.

Primele discuții au avut loc deja, Burleanu și Stoichiță mergând personal la Cluj. În urma întâlnirii, antrenorul CFR-ului a promis că va da un răspuns final după ultimul meci al echipei sale, din acest an. Mai exact, Dan Petrescu va anunța dacă va prelua naționala după weekend-ul 18/19 decembrie când CFR va juca cu FC Argeș.

După tragerea la sorți a grupelor din Liga Națiunilor, Mihai Stoichiță a vorbit din nou despre negocierile privind postul de selecționer al României. Oficialul FRF a lăsat de înțeles că Dan Petrescu este ca și instalat la cârma naționalei.

Am mare încredere în echipa României. Urmează să vedem ce se va întâmpla săptămâna viitoare. Aşteptăm şi o să avem selecţioner. Urmează să ne întâlnim. Sperăm să nu se răzgândească. Situaţia e foarte clară”, a spus Mihai Stoichiță, potrivit as.ro.

Cristi Balaj este convins că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj

În ciuda faptului că mai toată lumea este convinsă că Dan Petrescu va fi noul selecționer al naționalei României, Cristi Balaj susține că ”bursucul” va rămâne la CFR Cluj. Peședintele clujenilor a dezvăluit că tehnicianul i-a promis personal că nu va pleca din Gruia. Balaj are încredere în promisiunea făcută de Dan Petrescu și este convins că acesta nu va prelua naționala.

Eu zic că Dan Petrescu nu pleacă. E sub contract, are clauză de reziliere. Cum FRF nu dorește să plătească nicio clauză, lucrurile sunt clare. Dacă presa știe mai bine decât știu eu, nu am ce să comentez. Să nu ștergem cu buretele ceea ce spun eu! Jurnaliștii vor să fie lupta strânsă la vârf, de asta fac speculații.

Mie așa mi-a promis. Am acceptat această poziție în conducerea clubului fiindcă Dan Petrescu a promis că e aici 2 ani și jumătate. E un om de cuvânt, deci lucrurile sunt simple. Suntem într-o situație delicată prin apariția acestui subiect. Avem o competiție în care trebuie să ne menținem poziția”, a spus Cristi Balaj.