Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj? Decizia celor din staff-ul ”Bursucului” care spune totul. Exclusiv

Mugurel Dumitru 02.06.2023, 15:50
Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj? Decizia celor din staff-ul ”Bursucului” care spune totul. Exclusiv

Dan Petrescu (55 de ani) a terminat sezonul actual cu o victorie chinuită pe banca celor de la CFR Cluj.

Fosta campioană a câștigat cu mari emoții ”finala” pentru tururile preliminare ale Conference League, 1-0 cu FCU Craiova, după prelungiri, iar acum rămâne de văzut ce decizie va lua ”Bursucul”.

Și-au strâns lucrurile și au plecat! Va pleca Dan Petrescu în Coreea de Sud?

Antrenorul a spus că se va întâlni cu Ioan Varga, patronul echipei, pentru a decide viitorul, dar a și adăugat că are nevoie de măcar 10 zile de vacanță, timp în care să nu mai pomenească nimic despre fotbal.

Chiar dacă antrenorul nu a spus concret ce va face din sezonul viitor, cei din staff-ul lui Petrescu au luat o decizie total surprinzătoare. Astfel, ”secunzii” lui Petrescu și-au strâns lucrurile, au predat apartamentele în care au locuit și au plecat fiecare la casele lor, susțin sursele playsport.ro.

Este prima dată de când lucrează cu Dan Petrescu la CFR Cluj când cei din staff-ul acestuia apelează la o astfel de măsură.

În ultimele zile, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Petrescu se pare că s-ar fi înțeles deja cu Jeounbuk, din Coreea de Sud.

”Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e așteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud.

Prima sa apariție pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia, susținut și de mai multe publicații din Asia.

Dan Petrescu a stat doar un minut la interviuri după victoria cu FCU Craiova: ”A fost prea mult”

La finalul meciului, Dan Petrescu a fost grăbit și a stat doar un minut la interviuri.

Petrescu a subliniat că nu a fost un sezon ratat pentru CFR Cluj, pentru că echipa sa a jucat foarte multe meciuri. 63 de partide au disputat ardelenii în acest an.

Legat de meci, Dan Petrescu a vorbit despre frica de a nu ajunge la loviturile de departajare, acolo unde spune că nu s-a impus niciodată.

„Mă așteptam la prelungiri și chiar la penalty-uri, la ce an am avut. Am zis că ne dă portarul lor gol la ultima fază. Sunt convins că 2024 va fi total diferit. Am făcut un sezon destul de bun, 63 de meciuri, 16 în cupele europene.

Să vedem ce altă echipă din România are atâtea, să mă sunați și pe mine să-mi spuneți! A fost mult prea mult, în opinia mea. Nu se vedea că avem doi oameni în plus pentru că jucătorii noștri nu mai puteau.

N-am defilat niciodată, tot timpul am câștigat în ultima etapă. Nu încercați să spuneți că e un sezon ratat, că nu-i adevărat. Nu poți să câștigi titlul în fiecare an și știm și noi de ce, dar n-are rost acum, sunt foarte obosit. Vedem, mă întâlnesc cu patronul și vorbim”, a spus Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe