Dan Petrescu s-a dat de gol și a lăsat să se înțeleagă unde va antrena. Nu e Universitatea Craiova

Gabriel Eșanu 17.12.2020, 19:35
Dan Petrescu s-a dat de gol și a lăsat să se înțeleagă unde va antrena. Nu e Universitatea Craiova

Dan Petrescu a plecat din România și va face sărbătorile de iarnă la soare, în Dubai. După despărțirea de CFR Cluj, foarte multă lume s-a întrebat unde va alege „Bursucul” să își continue cariera. Cu siguranță nu duce lipsă de oferte, după rezultatele excelente pe care le-a înregistrat cu formația din Ardeal.

Iar speculațiile care îl dădeau ca și plecat la o echipă din Golf par să prindă și mai mult contur, după destinația de vacanță pe care și-a ales-o. Petrescu a ținut să precizeze că merge în Dubai pentru că acolo este familia sa. Nu neapărat pentru că și-ar fi ales deja noua echipă. Totuși, toate indiciile duc spre un contract cu Al Nassr Riad, scrie gsp.ro. Astfel că Petrescu va merge după vacanță din Emiratele Arabe Unite spre Arabia Saudită.

Dan Petrescu nu exclude o revenire în fotbalul românesc pe viitor. Ce spune despre Edi Iordănescu

„Plec în Dubai pentru că acolo e familia. Ne întâlnim pentru Crăciun și Revelion. Au sunat foarte mulți impresari, dar au fost doar discuții. Aș vrea să mă gândesc după Anul Nou la ce voi face. Trebuie să fie o ofertă bună, de care să fiu mulțumit, și echipa să aibă ambiții. Să vedem unde voi merge și după aceea vom vedea pe cine transfer. Sunt foarte mulți jucători buni care m-ar interesa, nu doar de la CFR Cluj”, a declarat Dan Petrescu la aeroport.

Petrescu nu a exclus posibilitatea ca pe viitor să revină în fotbalul românesc, unde spune că s-a simțit foarte bine. De asemenea, felicită conducerea celor de la CFR Cluj pentru alegerea lui Edward Iordănescu, cel care i-a luat locul la campioana României.

„Am spus că am nevoie de o pauză și de aceea am plecat de la CFR Cluj. Cred că clubul și jucătorii aveau și ei nevoie de o schimbare. Mă bucur că cei de acolo au ales un antrenor foarte bun care să ducă mai departe munca făcută de mine. Edi nu m-a sunat pentru că știe echipa.

Edi e un antrenor care a avut rezultate și sunt sigur că va avea și la CFR. Nici nu trebuie să schimbe prea mult, cred că asta e norocul lui. Nu cred că vor fi multe schimbări până la vară, nici la lot și nici ca joc. Echipa e închegată bine și antrenată bine. Nu cred că va avea probleme să câștige campionatul. E favorită! Se vor lupta în trei până la final pentru titlu, dar jucătorii lui CFR au experiență mai mare”, a mai spus Dan Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe