Dan Petrescu s-a declarat impresionat de FCSB. Ce l-a făcut pe tehnician să își aplaude rivala

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 20:55
Dan Petrescu s-a declarat impresionat de FCSB. Ce l-a făcut pe tehnician să își aplaude rivala

Meciul FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:00. Dan Petrescu aplaudă echipa lui Gigi Becali înainte de meciul de pe Arena Națională. Mai mult, tehnicianul a subliniat faptul că nu crede în statisticile care anunță echipa din Gruia ca fiind cea câștigătoare.

FCSB a primit laude din partea lui Dan Petrescu

Echipa lui Dan Petrescu, aflată în fruntea Ligii 1, joacă primul meci din 2022 contra următoarei clasate, FCSB. „Bursucul” nu vrea să creadă în statistici, cu toate că se află la 10 puncte în fața echipei lui Gigi Becali.

Nu cred în statistică, cred în ce va fi mâine. Indiferent ce ai făcut înainte, ca jucător și antrenor, nu are nicio semnificație la meciul următor. Trebuie să fim conștienți că un meci cu FCSB e foarte greu indiferent de circumstanțe.

Sincer, campionatul pe care l-a făcut FCSB până acum, aceste 21 de etape, nu a fost catalogat de specialiști ca fiind un campionat bun. Mi se pare că FCSB, până în momentul ăsta, face un campionat fantastic. În ultimele 14 meciuri, are 12 victorii și două egaluri. Dar din cauză că CFR Cluj a făcut un campionat incredibil, au fost băgați mai puțin în seamă și mai puțin apreciați. În plus, acasă au jucat zece meciuri și au câștigat nouă, plus un egal.

FCSB a făcut un campionat foarte bun, noi facem un campionat fantastic. Dar mai sunt 19 meciuri și campionatul se va câștiga în ultimul sau în penultimul meci din play-off. Știu că toți spun că suntem campioni. Că suntem favoriți e corect, dar nu suntem campioni încă. În plus, programul lui CFR este de două ori mai greu față de cel al FCSB.

După înjumătățirea punctelor, nu cred că va fi doar o luptă în doi la campionat”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

De ce își dorește Valeriu Iftime ca FCSB să câștige meciul cu CFR Cluj

Valeriu Iftime a fost acuzat de mai multe ori în ultimii ani de faptul că echipa sa ar face jocurile celor de la FCSB. Acum, finanțatorul lui FC Botoșani a alimentat și mai mult aceste speculații, dezvăluind că își dorește ca echipa lui Gigi Becali să câștige derby-ul cu CFR Cluj de duminică.

Să dea Dumnezeu ca FCSB să-i bată acum și să se apropie! Nu pentru bucuria de a câștiga FCSB-ul, ci pentru bucuria celor care iubesc fotbalul. Un campionat cu luptă la titlu și la retrogradare până în ultima etapă este extraordinar de interesant. Noi, din fotbal, chiar câștigăm din asta interes, atenție. Lumea vine să se uite”, a spus Valeriu Iftime potrivit gsp.ro.