Dan Petrescu schimbă strategia la CFR Cluj. S-a înțeles cu Hagi pentru doi tineri de mare perspectivă

Bordei Radu / 24.11.2021, 12:16
Dan Petrescu schimbă strategia la CFR Cluj. S-a înțeles cu Hagi pentru doi tineri de mare perspectivă

Dan Petrescu pregătește și viitorul, la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a fost mereu acuzat că urmărește doar rezultatele imediate. De aceea, jucătorii pe care îi aduce sunt fotbaliști cu mare experiență, care pot gestiona o luptă la titlu. Dezavantajul este că aceștia nu mai pot fi vânduți, ulterior. De aceea, rivalii de la FCSB și Craiova au vândut fotbaliști de zeci de milioane de euro, în ultimii ani. Asta chiar dacă titlul a venit la Cluj, în ultimii 4 ani.

Acum, înbsă, forțat și de situația financiară, Dan Petrescu se pare că va schimba strategia în Gruia. Și va aduce doi fotbaliști de la prietenul său bun, Gică Hagi.

Ce jucători vrea să aducă Dan Petrescu, la CFR Cluj. S-ar fi înțeles deja cu „Regele” Hagi pentru un transfer

Dan Petrescu încearcă să se adapteze și la regula U21, dar a primit și ordin de la conducere să întinerească lotul. Dacă la întoarcerea în Gruia, a insistat pentru Culio, argentinianul de 38 de ani, acum Petrescu are ținte opuse, de transferuri. Șefii de la CFR sunt mulțumiți de evoluția lui Petrila, care va aduce, aproape sigur, o sumă de transfer important.

Așa că Dan Petrescu a identificat alți doi tineri fotbaliști pe care îi vede cu potențial de a juca la CFR. Constantin Gremeni și Alex Pitu au amândoi 19 ani și deja au apărut în destule meciuri la nivel de Liga 1. „Bursucul” îi vede pe aceștia drept jucători care pot să se transforme în oameni importanți în viitorul apropiat. Așa că deținătorii titlului ar fi negociat deja cu Gică Hagi și acesta le-a promis că nu se va opune.

Jucătorii de la CFR Cluj nu cred că Dan Petrescu va pleca la echipa națională

Șefii Federației nu au găsit încă un selecționer. Președintele Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au deplasat, la Salonic, pentru a discuta cu Răzvan Lucescu. Asta după ce fuseseră refuzați de Gică Hagi.

Dan Petrescu este și el pe lista de potențiali selecționeri, deși antrenorul a declarat, în mai multe rânduri, că nu l-a căutat nimeni. 

Dan Petrescu e un antrenor bun, care cred că oricand are oferte. Mi-ar plăcea să rămână lângă noi, dar m-aș bucura și pentru el. Știu cât de mult și-a dorit în trecut să antreneze echipa națională. Dar mai bine pentru noi e să rămână până la sfârșitul campionatului și să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Ciprian Deac, despre eventuala plecare a lui Petrescu.