Dan Petrescu vrea cinci jucători din Liga 1 la Kayseri! Care sunt țintele „Bursucului”

Gabriel Eșanu 05.01.2021, 19:22
Dan Petrescu vrea cinci jucători din Liga 1 la Kayseri! Care sunt țintele „Bursucului”

Dan Petrescu s-a înţeles pentru a o prelua pe Kayserispor, ultima clasată din Turcia. Misiunea de a o salva de la retrogradare pe Kayseri, ultima clasată, se anunță a fi una foarte dificilă. Fostul antrenor de la CFR Cluj se va baza pe cel puțin trei jucători români la noua echipă. Silviu Lung jr., Cristian Săpunaru și Denis Alibec sunt deja în lotul ultimei clasate. Iar Petrescu a mai pus și alți  jucători din Liga 1 pe lista de transferuri pe care le-a înmânat-o bașkanilor. Patru dintre aceștia sunt foști elevi de la CFR Cluj.

Dan Petrescu se umple de bani dacă o salvează pe Kayseri de la retrograde. Îl înfruntă pe Marius Șumudică pe 16 ianuarie

Mihai Bordeianu, Billel Omrani, Gabi Iancu și Damjan Djokovic sunt fotbaliștii pe care îi vrea în Turcia. Cu ultimul a avut un conflict în perioada în care o antrena pe CFR Cluj, dar lucrurile s-au reglat între timp. În vreme ce Bordeianu este în prezent la Al Qadisiyah, în Arabia Saudită, dar ar fi tentat de o revenire în fotbalul din Europa. De asemenea, Petrescu va încerca să îl transfere și pe Gabi Iancu, golgheterul de la Viitorul.

Dan Petrescu ar putea să debuteze chiar miercuri pe banca lui Kayserispor, într-o partidă extrem de importantă. Va juca pe propriul teren împotriva celor de la Denizlispor, locul 19, rivală în lupta pentru evitarea retrogradării. Iar pe 16 ianuarie ar urma să joace pe terenul lui Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, aflată în mare formă.

În momentul de față, telefonul meu e închis. Până acum a fost deschis. După meciul cu mine, putem discuta. Suntem amici, suntem colegi, ne respectăm. Până la meciul cu mine, telefonul meu e închis. Eu aș fi dat un telefon înainte. Dacă aș pleca în Emirate, l-aș fi sunat pe Reghecampf să îl întreb ce e acolo. M-a deranjat, recunosc, dar fiecare procedează în felul lui, are filosofia lui. Atât îi transmit, telefonul meu e închis pentru el, a declarat Șumidică, pentru Digi Sport.

Iată bonusurile propuse de bașkani lui Dan Petrescu:

  • 100.000 € pentru salvarea clubului de la retrogradare în acest sezon;
  • 100.000 € dacă echipa termină în primele 5
  • 200.000 € dacă Petrescu va câștiga Cupa Turciei
  • 500.000 € pentru câștigarea campionatului
  • 500.000 € pentru calificarea lui Kayseri într-o grupă europeană.

Înțelegerea cu turcii  se întinde pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Până la finalul actualului an competițional, Dan Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii (50.000/lună), plus 100.000 la semnătură.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe