Dan Șucu a elucidat marea întrebare a suporterilor rapidiști. Steaua, pasiunea ascunsă a finanțatorului giulestean

Bordei Radu 26.11.2022, 09:08
Dan Șucu a elucidat marea întrebare a suporterilor rapidiști. Steaua, pasiunea ascunsă a finanțatorului giulestean

Dan Șucu a venit cu planuri mari la Rapid, omul de afaceri vrea să aducă titlul cât mai repede pe Giulești. În copilărie, însă, patronul Mobexpert avea o altă echipă pentru care suferea. Este vorba chiar de marea rivală a echipei pe care o conduce acum.

Dan Șucu a recunoscut: în copilărie suferea pentru o rivală a Rapidului. „Acum este altceva”

Acționarul din Giulești trăiește acum pe Rapid, dar când era mic lucrurile stăteau altfel. Dan Șucu a trăit pe lângă Steaua și avea și un idol din Ghencea. Este vorba de legenda care a contribuit la cucerirea Cupei Campionilor, în 1986, Helmuth Duckadam.

Nu sunt dinamovist, cum s-a tot zis. Tata era colonel în armată, deci era exclus să țin cu cei din Ștefan cel Mare. El mă ducea la meciurile Stelei, cu ei țineam. Mă uitam la Liță Dumitru, la Iordănescu. La Duckadam, ce a făcut el nu a mai reușit nimeni pe lumea asta. Dar asta era atunci, acum sunt rapidist și iubesc ce fac aici. Sunt convins că pot să fac pentru acest club la fel de multe ca cel mai înfocat rapidist, a precizat Dan Șucu, la Digisport.

De ce vede lucrurile diferit de Gigi Becali. „Nu ajungeam aici dacă aveam aceeași părere”

S-a vorbit tot mai insistent de un eventual transfer al lui Florinel Coman la Rapid. Adrian Mutu și l-ar dori, nici fotbalistul nu ar spune nu unei schimbări. Gigi Becali a anunțat că este dispus să negocieze, dar doar direct cu Dan Șucu. Latifundiarul nu consideră să negocieze cu un angajat al clubului. „Vorbesc cu cine dă banul”.

Așa vede el lucrurile, din punctul ăsta de vedere suntem diferiți. Amândoi suntem oameni de afaceri. Dânsul este genul care consideră că trebuie să vorbească mereu personal, să se ocupe direct. Nu poate să iasă ceva bine, decât dacă face cu mâna lui. Nu ajungeam la o societate cu 300 de milioane cifră de afaceri și cu 2.500-3.000 de angajați, dacă aveam o astfel de abordare. Pentru mine, lucrurile sunt puțin diferite. Noi delegăm foarte mult. Suntem într-o eră a comunicațiilor.

Trebuie să ai o capacitate de a angaja 30-40 de oameni capabili, care să poate să vină cu o idee bună, cu o viziune diferită, poate chiar mai bună. Părerile altpra pot fi mai bune decât un singur creier. Eu așa gândesc și nu mă pot schimba. Binențeles, dacă cei din club mă roagă să vorbesc direct cu domnul Becali, îl sun cu cea mai mare plăcere, a explicat Șucu

Urmăriți Playsport.ro și pe