Dan Șucu, distrus de fata sa, Ioana. Noroiul de sub preș a fost scos la suprafață

Dragos Stefanescu 31.01.2023, 14:53

Dan Șucu a fost mereu discret în privința vieții sale personale. Afaceristul a trecut însă prin mai multe momente delicate de-a lungul anilor. Divorțul de prima sa soție, Camelia, a lăsat urme adânci pentru cei doi copii pe care îi au împreună. Fiica cea mare a lui Dan Șucu a dezvăluit că are o relație foarte rece cu actuala soție a acestuia.

Divorțul lui Dan Șucu de prima sa soție a lăsat urme adânci în familia afaceristului

Dan Șucu este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. De-a lungul timpului el a încercat să păstreze discreția în privința vieții sale personale. Totuși, problemele nu l-au ocolit pe omul de afaceri.

Ioana Şucu a intrat în afaceri după ce averea familiei s-a împărţit după despărţirea părinţilor ei
Ioana Şucu a intrat în afaceri după ce averea familiei s-a împărţit după despărţirea părinţilor ei

Dan Șucu a fost căsătorit timp de 18 ani cu Camelia, cei doi având  împreună două fete, Ioana și Cristina. Afacerea care l-a adus în topul celor mai prosperi oameni din țara noastră a pornit-o tot împreună cu prima sa soție. În ciuda faptului că păreau să aibă cam tot ce și-ar putea dori cineva de la viață, cei doi au decis să divorțeze în anul 2004. După un proces ce a durat trei ani, ei au luat-o pe drumuri diferite. La scurt timp Dan Șucu și-a refăcut viața alături de Diana Lăscărescu, o fostă prezentatoare TV. Cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii. Din păcate, omul de afaceri nu a reușit să păstreze o relație prea bună cu fiicele sale din prima căsătorie.

Fiica cea mare a lui Dan Șucu are o relație foarte rece cu actuala soție a acestuia

În ultimii ani se pare că tensiunile s-au mai domolit, iar Dan Șucu a reluat relația cu fetele lui. Ioana, fiica cea mare, a revenit la sentimente mai bune față de tatăl ei însă cu actuala soție a acestuia are o relație foarte rece.

Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi (n.r. Dan Șucu), însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.

Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii. Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate.”, spunea Ioana Șucu într-un interviu pentru Puterea.ro.

Divorțul de acționarul de la Rapid a distrus-o pe Camelia Șucu

Camelia Șucu a suferit enorm după divorțul de actualul acționar de la Rapid. Ea nu s-a sfiit să recunoască public ce impact a avut asupra sa această despărțire.

Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plans mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare.”, spunea Camelia Șucu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe