Despărțirea lui Dan Șucu de soție i-a șocat pe apropiați: „Ne-am certat și ne-am despărțit”

Ștefănescu Dragoș 08.10.2022, 08:55
Despărțirea lui Dan Șucu de soție i-a șocat pe apropiați: „Ne-am certat și ne-am despărțit”

Dan Șucu este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Implicarea în acționariatul Rapidului i-a adus însă mai multă notorietate afaceristului. Înainte de a deveni un personaj cunoscut, Dan Șucu a trăit o frumoasă poveste de dragostea cu Camelia. Cei doi au fost căsătoriți timp de 18 ani și au împreună doi copii. Relația lor a fost însă pusă la grea încercare încă de la început, o despărțire neașteptată luând prin surprindere pe toată lumea.

Despărțirea lui Dan Șucu de soție i-a șocat pe apropiații celor doi

În primăvara acestui an, Dan Șucu a devenit acționar la Rapid. Implicarea omului de afaceri în fotbal i-a adus automat o mai mare expunere mediatică. Totuși, înainte de toate, Dan Șucu este un prolific om de afaceri, el deținând una dintre cele mai de succes afaceri din țara noastră.

Pe plan personal, Dan Șucu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Camelia, cea care i-a fost alături timp de 18 ani și împreună cu care a pornit aventura în lumea afacerilor. Cei doi au împreună două fete.  Se pare însă că relația lor a fost pusă la grea încercare încă de la început. Camelia Șucu a dezvăluit că s-a despărțit de afacerist chiar la începutul relației lor, însă acea ceartă i-a apropiat de fapt și mai mult.

Sigur, ca orice iubiți, am avut și noi problemele noastre, neînțelegerile noastre. Odată a trebuit să plec cu mama și n-am mai apucat să-i spun lui. El m-a asteptat la Universitate, dar eu n-am ajuns la întâlnire și atunci ne-am certat. Și ne-am despărțit. În perioada aceea, cât am stat despărțiți, mi-am dat seama că mi-ar fi foarte greu fără el. De la incidentul acesta până la a mă cere de nevastă a fost un drum foarte scurt. Probabil și el a înțeles același lucru, în zilele cât am fost certați, că i-ar fi greu fără mine”, a povestit Camelia Șucu pentru revistatango.ro.

Noua investiție a lui Dan Șucu. Finanțaroul de la Rapid speră să dea lovitura cu această afacere

Cu o avere estimată la 120.000.000 de euro, Dan Șucu a decis să facă o nouă investiție imortantă. Din aceasta speră să producă zeci de milioane de euro pentru viitorul său și al Rapidului.

Site-ul profit.ro anunță că proprietarul Mobexbert a preluat 10% din acțiunile fondului de investiții Agista, care are rolul de a consolida ecosistemul companiilor locale prin piața de capital. Fondul respectiv de investiții se află deja în acționariatul unor companii renumite din domeniul IT.

Conform sursei citate, fondul de investiții Agista beneficiază de sprijinul necondiționat al lui Dan Șucu, însă acționarul de la Rapid a transmis că nu are o implicare în deciziile societății.

Urmăriți Playsport.ro și pe