Dan Șucu schimbă macazul la Rapid. Acum îi cere lui Adrian Mutu, voalat, să aducă titlul în Giulești

Bordei Radu 02.10.2022, 13:27
Dan Șucu schimbă macazul la Rapid. Acum îi cere lui Adrian Mutu, voalat, să aducă titlul în Giulești

Dan Șucu este încântat de ce a reușit Rapidul în acest start de sezon. Acționarul giuleștenilor pare să dea primele semne că nu este mulțumit doar cu obiectivul anunțat pentru acest sezon. Și se anunță vremuri de mare presiune pe Adrian Mutu.

Dan Șucu are așteptări mari de la Rapid. „Vom câștiga titlul, nu există altceva”

Chiar dacă este de acord cu obiectivele anunțate de antrenorul Adrian Mutu și de președintele Niculae, acționarul rapidist visează la mai mult. Mai ales că echipa de lângă Podul Grant este în fruntea clasamentului la egalitate cu Farul.

„Dacă va lua Rapid titlul anul acesta? Doamne ajută. Dar sigur o va face în viitor, nu există altceva. O să vedeți ce schimbată va fi fața sportului în 5 ani de zile. Iar Rapid va fi cea mai progresistă echipă. Avem toate condițiile necesare, avem echipă bună, un stadion nou, suporterii cei mai frumoși. Este mai bine decât mă așteptam, vom merge repede înainte. Noi mai avem de investit 3-4 ani, iar apoi dacă lucrurile merg cum trebuie, o să facem și profit”, a comentat Șucu, la Pro Arena.

Daniel Niculae insistă că Rapidul nu se bate la titlu în acest an

Președintele echipei își contrazice patronul. Deși suporterii și chiar Dan Șucu visează la titlu chiar de centernar, Niculae este conștient că acest lucru este dificil. Fostul atacant este conștient că este foarte greu pentru Rapid să mențină ritmul până la final. Niculae a recunoscut asta, în exclusivitate pentru Playsport. 

„Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Anul trecut, după promovare, am spus că obiectivul e evitarea retrogradării. Acum, intenția e să intrăm în play-off, abia în sezonul următor să formăm o echipă cu care să atacăm locurile 1-3. Luăm lucrurile pas cu pas, nu sărim peste niște etape.

Sper să nu intervină deloc un recul. Dar nu avem forța să câștigăm meci de meci. Puține spre deloc sunt echipele din România capabile să facă așa ceva. Important e însă că suntem pe un drum ascendent și vom încerca să ținem ritmul cât mai mult posibil.

E, într-adevăr, un bun început de sezon, dar e loc și de mai bine. Calitatea jocului crește de la meci la meci, sperăm să continuăm pe aceeași linie. Noi suntem Rapid, așa că trebuie să arătăm și un fotbal frumos, să câștigăm și puncte. Adi e un antrenor care gândește în perspectivă, se potrivește perfect filosofiei clubului”, a declarat președintele Rapidului, Daniel Niculae