Aroganță marca Gigi Becali la adresa rivalilor de la Rapid: „Ce, există centenar? Aici există valoare”

Olteanu Ștefan 30.09.2022, 14:48
Aroganță marca Gigi Becali la adresa rivalilor de la Rapid: „Ce, există centenar? Aici există valoare”

Gigi Becali vrea să le strice sărbătoarea rivalilor de la Rapid și face un anunț clar în privința luptei pentru titlu. Giuleștenii visează ca, la finalul sezonului 2022 – 2023, echipa lor favorită să ridice titlul de campioană. Acest trofeu nici că ar putea veni într-un moment mai potrivit, având în federe faptul că Rapid sărbătorește, în 2023, 100 de ani de la înființarea echipei de fotbal.

Gigi Becali lasă de înțeles că Rapid nu are valoarea necesară pentru a se bate la titlu. Aroganță la adresa rivalilor din Giulești

Gigi Becali continuă seria declarațiilor surprinzătoare la adresa rivalilor de la Rapid. După eșecul usturător cu Farul Constanța, scor 1-3 pe 31 august, finanțatorul FCSB spunea că Rapid este liberă să câștige titlul în Superliga, deoarece el și-a luat gândult de la campionat.

„Eu știi ce vreau? Să fiu în fața lui CFR și Craiova. Eu la final asta vreau. Asta e dorința mea. Ceilalți, să fie în față. Să fie Gică Hagi campion, să fie și Rapid campioană, eu vreau peste astea două. Restul, să fie sănătoși”, declara Gigi Becali, la postul TV PRO Arena.

Între timp, patronul echipei roș-albastre și-a schimbat discursul. Rapid a continuat să aibe evoluții la fel de solide în Superliga și după primele 11 etape este lider, cu 24 de puncte, la egalitate cu Farul Constanța.

Gigi Becali nu mai este așa de sigur că o vrea pe rivala Rapid campioană. Mai mult, crede că echipa antrenată de Adrian Mutu nici nu este capabilă, în actuala formulă, să obțină o asemenea performanță.

„Ce, există centenar? Aici există valoare. Ai valoare, câștigi. N-ai valoare, nu câștigi. Centenar… ce poate să facă centenarul? Vine centenarul și bagă mingea în poartă?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Clubul de fotbal Rapid a fost înființat în 1923, iar la anul următor va sărbători centenarul.

Rapidiștii rămân cu picioarele pe pământ. Nici măcar ei nu se gândesc, momentan, la titlu

Campionatul este abia la început. Mai sunt 19 etape de jucat din sezonul regular, după care urmează înjumătățirea punctelor și intrarea în play-off a primelor 6 clasate.

Rapid este, fără doar și poate, una dintre marile favorite la obținerea unui loc de play-off, însă despre titlu nu se vorbește în Giulești. În exclusivitate pentru Playsport.ro, Daniel Niculae a oferit un amplu interviu și a avut o atitudine rezervată după startul lansat al Rapidului.

Președintele clubului a spus că nu se gândește la titlu:

„E, într-adevăr, un bun început de sezon, dar e loc și de mai bine. Calitatea jocului crește de la meci la meci, sperăm să continuăm pe aceeași linie. Noi suntem Rapid, așa că trebuie să arătăm și un fotbal frumos, să câștigăm și puncte. Adi e un antrenor care gândește în perspectivă, se potrivește perfect filosofiei clubului.

Sper să nu intervină deloc un recul. Dar nu avem forța să câștigăm meci de meci. Puține spre deloc sunt echipele din România capabile să facă așa ceva. Important e însă că suntem pe un drum ascendent și vom încerca să ținem ritmul cât mai mult posibil”, a declarat Daniel Niculae, pentru Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe