Dani Alves, decisiv în meciul revenirii în LaLiga! Granada a stricat „noul luuk al Barcelonei”

Robert Zanfir / 08.01.2022, 22:19
Dani Alves, decisiv în meciul revenirii în LaLiga! Granada a stricat „noul luuk al Barcelonei”

Granada și Barcelona au remizat, 1-1, în etapa 20 din La Liga. A fost meciul revenirii lui Dani Alves în campionatul Spaniei. Iar brazilianul a pasat decisiv la golul catalanilor.

Barcelona își continuă sezonul trist. Deși nu au mai pierdut de 6 etape, catalanii nu reușesc să lege victoriile care i-ar ridica în clasament. Xavi și compania s-au împiedicat pe terenul celor de la Granada, în ziua în care marea rivală de la Madrid primea vizita celor de la Valencia.

Dani Alves, decisiv în meciul revenirii în LaLiga! Granada a stricat „noul luuk al Barcelonei”

Aflat la primul meci în campionat, de la revenirea la Barcelona, Dani Alves a reușit să își facă datoria. Brazilianul a pasat decisiv la golul marcat de Luuk de Jong.

Olandezul a reluat cu capul (Min 57), imparabil pentru Maximiano. Gazdele au asaltat poarta lui Ter Stegen pe finalul partidei, când Gavi a fost eliminat.

Lovitura a venit din piciorul lui Antonio Puertas, care l-a învins pe portarul german. Ter Stegen s-a revanșat în prelungiri, când a scos o minge extrem de dificilă și a salvat punctul.

Granada strică „noul luuk al Barcelonei”

Cu 32 de puncte după 20 de etape, Barcelona este pe un deprimant loc 6 în campionat. De partea cealaltă, gazdele sunt pe locul 12 și continuă forma excelentă din ultima vreme.

„Puertas a stricat noul luuk al Barcelonei”, au scris cei de la Sport.es, iar trimiterea este una evidentă.

Luuk de Jong reia perfect cu capul din centrarea lui Danis Alves. Barcelona a deschis scorul la Granada. Captură foto

„Este păcat că nu am câștigat, dar acest rezultat a venit din propriile greșeli. Este o lipsă de experiență, iar eliminatea ne-a dereglat.

Am ratat două puncte foarte importante. Nu putem pleca de aici fericiți și trebuie să fim autocritici”, a declarat Xavi, după meci, conform Marca.

Pentru Barcelona, urmează El Clasico. Catalanii își vor întâlni marea rivală de la Real Madrid, în semifinalele Super Cupei Spaniei. Partida va avea loc miercuri, în Arabia Saudită.

Granada – Barcelona 1-1. ECHIPELE DE START:

Granada: Maximiano – Quini, Diaz, Torrente, Neva – Puertas, Milla, Gonalons, Suarez – Molina, Machis

FC Barcelona: Ter Stegen – Alves, Pique, E. Garcia, Alba – Nico, Busquets, Gavi – Dembele, L. De Jong, Jutgla