Daniel Ghiță îl atacă pe Benny Adegbuyi după victoria cu Badr Hari: „Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea niciodată”

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 09:36
Daniel Ghiță îl atacă pe Benny Adegbuyi după victoria cu Badr Hari: „Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea niciodată”

Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari în gala de kickbox de la Rotterdam. Victoria românului în main-eventul de sâmbătă seara nu l-a impresionat pe Daniel Ghiță. Acesta a postat un mesaj uluitor pe contul său oficial de socializare. Daniel Ghiță îl atacă pe Benny Adegbuyi după victoria cu Bard Hari. Actualul parlamentar PSD a amintit de un episod care l-ar fi implicat pe cel mai mediatizat sportiv al momentului în România.

Motivul pentru care Daniel Ghiță îl desființează pe Benny Adegbuyi după victoria cu Badr Hari

În ciuda unui succes răsunător obținut la Glory 76, gala de kickbox de la Rotterdam, Benny Adegbuyi are parte de contestatari. Culmea, unii veniți chiar din branșă. Vorbim despre Daniel Ghiță, care-i contestă succesul în fața lui Badr Hari. Într-o postare foarte acidă pe rețelele de socializare, Ghiță insinuează că marocanul nu a fost în formă din punct de vedere fizic. Daniel Ghiță consideră că în condiții normale, Hari ar fi câștigat:

„Badr Hari a avut Corona, acum câteva săptămâni, și nu a amânat lupta, ci a luptat! Un sportiv de performață are nevoie de condiție și recuperare. Respect, Badr!”, a postat Daniel Ghiță pe Facebook.

Atac la Benny în noaptea victoriei de la Rotterdam

La câteva minute după ce Benny Adegbuyi a reușit să se impună în lupta cu Badr Hari, Daniel Ghiță a declanșat atacul. În aceeași postare în care sugera că marocanul nu a fost în formă fizică maximă, Ghiță și-a criticat co-naționalul:

„Eu nu am respect pentru Benny și nu voi avea niciodată, pentru că eu cunosc victima, Vasile Pui care a fost mutilat pe viață, în urma bătăii primite în clubul Yax, în anul 2009.”, a mai spus Ghiță.

Daniel Ghita il ataca pe Benny Adegbuyi
Daniel Ghita il ataca pe Benny Adegbuyi

Despre episodul la care face referire Daniel Ghiță, Benny a vorbit pe larg într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

„Am fost cu un grup de prieteni la o petrecere, unde s-a iscat un scandal foarte mare. Unde eu am încercat, oarecum, să aplanez situația,. Au fost luați toți băieții cumva la grup și ulterior s-a dovedit că eu eram nevinovat. A fost un episod foarte urât, încerc să-l șterg, așa, cu buretele”, a explicat Adegbuyi.

Daniel Ghiță îl atacă pe Benny Adegbuyi după victoria cu Badr Hari. O atitudine oarecum surprinzătoare a fostului campion. În octombrie 2010, Daniel Ghiță a devenit primul luptător român care a intrat în K-1 World Grand Prix Final de la Tokyo  pentru care a trebuit să-l învingă prin KO pe Errol Zimmerman, în ultimul turneu de calificare la Seul.

Urmăriți Playsport.ro și pe