Benny Adegbuyi, primele declarații după victoria cu Hari: „Băiatul meu, copilul meu. Abia aștept să fiu acolo”

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 08:45
Benny Adegbuyi, primele declarații după victoria cu Hari: „Băiatul meu, copilul meu. Abia aștept să fiu acolo”

Benny Adegbuyi și-a confirmat statutul de cel mai valoros luptător român al momentului. Benny l-a învins pe Badr Hari prin knock-out tehnic în repriza a 3, a în cadrul galei Glory 76. Benny Adegbuyi, a oferit primele declarații după victoria cu Hari. Gândul sportivului român s-a îndreptat către familia sa.

Benny Adegbuyi a oferit primele declarații după victoria cu Hari

A fost seară românească în Olanda, țara care a dat sportului de contact nume uriașe. Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari. Marocanul este unul dintre cei mai mediatizați sportivi din circuit. Din păcate pentru el, nu a avut nicio șansă în fața lui Benny, care a obținut o victorie fabuloasă în meciul cu Badr Hari.

Benny Adegbuyi, primele declaratii dupa victoria cu Badr Hari
Benny Adegbuyi, primele declaratii dupa victoria cu Badr Hari

La câteva minute după succesul din gala de kickbox de la Rotterdam, românul a postat pe rețelele de socializare un mesaj impresionant. Un mesaj despre familia sa, de care a stat departe în ultimele săptămâni:

„Plec imediat spre hotel, apoi abia aștept să ajung acasă să îmi strâng băiatul, copilul și soția în brațe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător. Noapte bună!”, a postat luptătorul.

Povestea victoriei spusă chiar de Benny

Victoria lui Benny Adegbuyi în main-eventul de la Rotterdam a fost una spectaculoasă. Sportivul român a dezvăluit câteva dintre momentele cheie ale luptei cu Badr Hari. Greșeala care-l putea costa victoria, duritatea loviturilor și mai ales clipele de după victorie. Toate a fost detaliate de Benny la câteva minute după încheierea duelului:

„Mă așteptam să forțeze foarte mult, el e o legendă, chiar dacă am câștigat. E un luptător rapid, s-a văzut asta când am făcut o greșeală și m-a pus jos, dar știam că, dacă reușesc să rămân în luptă, el va ceda primul, nu eu. I-am provocat durere, așa cum v-am spus.”, a povestit Benny Adegbuyi.

Ciocnirea cu Verhoeven mai poate aștepta

Toată lumea așteaptă acum un super-duel între Benny Adegbuyi și Rico Verhoeven, însă românul nostru vrea să savureze succesul de sâmbătă seara. Pentru el, meciul cu Badr Hari a fost unul foarte important.

Benny Adegbuyi a făcut primele declarații după victoria cu Hari și a dezvăluit cât de dificil a fost:

„La acel upercut am simțit că loviturile sunt foarte puternice, știam că trebuie să continui. Cei din colțul meu mi-a spus că trebuie să continui și am reușit. Cred că da, i-am spart nasul. Îl respect, e o legendă. Îi mulțumesc că a acceptat să ne luptăm. Azi am câștigat, poate la o altă ocazie el va fi mai bun. Nu mă gândesc la un meci pentru centură cu Rico Verhoeven, lăsați-mă să savurez această victorie.”, a mai spus Benny Adegbuyi după ce l-a bătut pe Badr Hari.

Urmăriți Playsport.ro și pe