Daniel Onoriu, se luptă pentru viață. Avertismentul soției celebrului pilot de raliuri

Giosanu Catinca / 08.12.2021, 22:28
Daniel Onoriu, se luptă pentru viață. Avertismentul soției celebrului pilot de raliuri

Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, se zbate între viață și moarte, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia. Pilotul de raliuri se află internat de urgență la un spital din București, însă partenera lui de viață se teme pentru viața lui.

Daniel Onoriu este în comă

Daniel Onoriu traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce privește starea de sănătate. Conform presei mondene, acesta ar fi suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, procedură efectuată într-o clinică privată din Turcia.

Soția lui Daniel Onoriu a vorbit, recent, despre drama prin care trece în aceste momente. Pilotul se zbate între viață și moarte, iar ea nu știe ce să mai facă pentru a-i salva viața.

Femeia simte că nu mai poate face față tuturor problemelor care o apasă. Cel mai tare o doare că nu poate face nimic ca să îl salveze pe pilot. Viața lui depinde de o minune în acest moment, susține Isabela.

Doar o minune îl mai poate salva! Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar…”, a spus Isabela, pentru fanatik.ro.

”Doar o minune îl mai poate salva”

Nu este pentru prima dată când renumitul pilot de raliuri are probleme majore de sănătate.

În 2006, acesta a fost implicat într-un accident rutier deosebit de grav, unde a fost norocos că a scăpat cu viață. Acesta se afla pe motocicletă atunci când a intrat în plin într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate. De data aceasta însă, cadrele medicale au fost cele care l-au nenorocit.

L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic.”, a adăugat soția celebrului campion de raliuri din România.