Momente crâncene trăite și dezvăluite de gimnasta Larisa Iordache: „ Mi-a venit rău!”

Giosanu Catinca / 10.09.2021, 14:17
Momente crâncene trăite și dezvăluite de gimnasta Larisa Iordache: „ Mi-a venit rău!”

Gimnasta Larisa Iordache a avut un an de coșmar. După ce și-a pierdut mama, tânăra sportivă a ratat finala la bârnă de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar de ceva timp merge la pishoterapeut. Dezvăluiri impresionante făcute de cea mai bună gimnastă din România.

Confesiunile Larisei Iordache

Larisa Iordache și-a pierdut cea mai dragă ființă înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, iar asta a afectat-o teribil pe campioana noastră. Gimnasta de 25 de ani a fost susținută de către antrenorii ei, însă chiar și așa a trecut cu greu peste pierderea suferită. Ulterior, a ajuns în Japonia. A fost însă nevoită să se retragă înaintea finalei de la bârnă. Totul, din cauza problemelor medicale. Ea s-a accidentat de mai multe ori după decesul mamei ei. Și cu toate astea, Larisa a tras de ea până la extrem.

Faimoasa sportivă a recunoscut, într-un interviu, că a avut parte de un an de coşmar. Tânăra a povestit că la Tokyo a fost în depresie și că de ceva timp merge la pishoterapeut.

Nu știu cum am reușit să fac față la Tokyo! După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni… Domnul Cristi mi-a zis: “Campionul din tine nu vrea să renunțe” și atunci m-am trezit la realitate.”, a declarat Larisa Iordache.

A suferit de depresie!

Larisa a suferit atât de tare, încât la un moment dat, din cauza stării în care era, ajunsese să nu mai știe să-și facă elementele.

Aveam nişte probleme destul de grave. Toate lucrurile se încurcau în capul meu. Nu mai ştiam cum să fac anumite elemente. Până în ziua competiţiei m-am chinuit să o iau în fiecare zi de la capăt. Am tras de mine până la extrem, până la durerea suportabilă pentru mine. Am ajuns până la durerea în care mi se făcea, pur şi simplu, rău.”, a mai spus Larisa Iordache, conform Sportsnet.

În cele din urmă, ea a recunoscut că a apelat la un specialist ca să poată să facă față la tot ce i se întâmplă.

Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta.”, a adăugat tânăra gimnastă.

Larisa Iordache vrea la Mondiale

De când s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Larisa se antrenează intens și trage tare să se recupereze după accidentarea de la gleznă din cauza căreia a ratat finala olimpică de la bârnă. Scopul este să revină la cea mai bună formă a ei, pentru că în octombrie vrea să meargă la Mondiale.

Mă bucur că pot să merg. Acesta era principalul motiv de a mă întoarce în sală. În ultima perioadă, am făcut foarte multă recuperare. Încerc să-mi țin moralul sus și să rămân cu psihicul tare pentru că viața merge mai departe indiferent de orice situație.”, a subliniat Larisa.

Gimnasta are toate șansele să își atingă obiectele, pentru că are susținerea antrenorilor săi, care sunt lângă ea necondiționat.

A trecut prin atâtea încât cred că pentru ea durerea a devenit ceva care face parte din programul ei de antrenament. Întotdeauna îi spun că este copilul nostru dintr-o altă viață.”, a declarat antrenoarea Lăcrămioara Moldovan.