Daniel Oprița acuză jucătorii și anunță schimbări la CSA Steaua, după primul eșec acasă

Robert Zanfir / 23.11.2021, 22:51
Daniel Oprița acuză jucătorii și anunță schimbări la CSA Steaua, după primul eșec acasă

CSA Steaua a pierdut cu U Cluj, 0-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 14-a din Liga 2. Daniel Oprița s-a arătat foarte dezamăgit și a amenințat cu schimbări la echipă.

CSA Steaua a pierdut primul meci pe noul stadion din Ghencea. Eșecul cu U Cluj a fost al doilea din ultimele cinci partide pentru roș-albaștri. Cu 25 de puncte, echipa lui Daniel Oprița este abia pe locul 6 și riscă să rateze prezența în play-off-ul ligii secunde.

Daniel Oprița acuză jucătorii și anunță schimbări la CSA Steaua, după primul eșec acasă

Hofman a dat lovitura pentru ardeleni în minutul 72, iar U Cluj urcă pe locul 2 al clasamentului.

„Prima înfrângere acasă, nu știu dacă e meritată, dar oricum, nu meritam să câștigăm, pentru că nu am pus probleme. A fost un meci echilibrat, iar jocul greșeala așteaptă, iar noi am greșit, am pierdut o minge la jumătatea terenului și am primit acel gol.

Sunt supărat pe asta, dar nu meritam să câștigăm. Ne-am arătat limitele în meciurile cu primele 4 clasate pentru că, practic, la Hermannstadt am câștigat printr-un gol norocos, când a scăpat portarul mingea.

Le-am spus jucătorilor că e lipsă de personalitate, să creăm ceva în duelurile unu-la-unu, nu putem numai pe organizare. Vorbesc de meciurile cu echipele puternice, din față. Deci să nu pui probleme?

Ei au avut jucători cu calitate individuală, care au rezolvat jocul, cum e Blejdea, care a scăpat unu-la-unu și a știut ce să facă cu mingea. Noi am scăpat de câteva ori, dar de fiecare dată am pierdut mingea. Aici era vorba și de personalitate, de tot. Trebuia să creăm mai mult, să facem diferența.

Azi nu meritam să câștigăm, 0-0 era un rezultat bun în condițiile astea, pentru că n-am pus progleme pe faza de atac. Nici ei n-au avut foarte mult, dar a fost acea greșeală”, a declarat antrenorul CSA Steaua.

Daniel Oprița se teme că poate pierde play-off-ul

„Noi mai avem două meciuri și sperăm să fie un test pentru toți. Asta e viața. Se complică lupta, dar și dacă câștigam, era lupta destul de strânsă. Am câștigat degeaba la Hermannstadt dacă azi nu am avut victorie.

Trebuie să încercăm să luăm ceva din cele două meciuri, iar din iarnă trebuie să facem ce e de făcut și să arătăm mai bine.

Eu am și spus, sunt corect, noi am pierdut greu și cu Petrolul, la fel cu Chiajna, iar azi la fel. Le-am spus asta. Se vede că încă nu suntem pregătiți săă ne batem cu cele 4 din față.

Am spus-o, sunt și jucători în probe, o să mai aducem. Și dacă echipa era pe primul loc, pot să mai vină jucători, pentru că e loc de mai bine.

Eu voiam să încercăm să prindem play-off-ul, chiar dacă nu suntem ieșiți din cursă, dar trebuie să facem mai mult.

Sunt dezamăgit, dar sper să găsim soluțiile. U Cluj e candidată la promovare, dar cu jucători cu calitate individuală mai bună”, a mai spus Daniel Oprița