Se inaugurează Stadionul Ghencea! Ce s-a întâmplat la reunirea Stelei sub comanda lui Daniel Oprița

Cosma Tudor 18.01.2021, 17:37
Se inaugurează Stadionul Ghencea! Ce s-a întâmplat la reunirea Stelei sub comanda lui Daniel Oprița

Se inaugurează Stadionul Ghencea! Aceasta este una dintre veștile importante pentru echipa din liga a III a. Ce s-a întâmplat la reunirea Stelei sub comanda lui Daniel Oprița? Jucătorii au aflat programul pentru perioada de pregătire.

CSA Steaua București a început antrenamentele din 2021, astăzi, în complexul din Ghencea. La reunire au fost prezenți 23 de jucători, iar Daniel Oprița a declarat pentru Steaua TV că mai așteaptă trei atacanți. Roș-albaștrii au ca obiectiv promovarea în Liga a doua în acest sezon.

Steaua București se află pe primul loc în seria a patra a Ligii a 3-a, cu 26 de puncte, urmată de FC FCSB 2, care se află la o distanță de două puncte în spate. Cele două formații se vor întâlni în meci direct, pe 13 martie, în etapa 11-a a campionatului, în Ghencea.

În această iarnă, echipa din Ghencea s-a despărțit de trei jucători. Este vorba despre Andrei Neagoe, Doru Capotă și Alexandru Udeanu. ”Nu mă mai bazez pe Elek, Antohi și Marian Neagu și aștept trei jucători de atac. Am discutat și cu Romario Moise, cu Arnăutu, dar au ales să rămână în Liga a doua”, a declarat Daniel Oprița la Steaua TV.

Lotul Stelei prezent la reunire

Portari: Horia Iancu, Ștefan Mușat, Raul Bălbărău

Fundași: Walace Da Silva, George Călințaru, Antonio Vlad, Adrian Ilie, Marian Neagu, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, Dean Beța.

Mijlocași: Liviu Băjenaru, Mădălin Mihăescu, Valentin Bărbulescu, Rareș Enceanu, Florin Răsdan, Alex Zaharia, Emilian Pacionel, Vlad Nițu, Dragoș Nicolae.

Atacanți: Remus Chipirliu, Andrei Antohi, Robert Elek

Ce amicale va disputa Steaua București în această iarnă

După o perioadă de pregătire generală, roș-albaștrii vor începe seria meciurilor amicale cu Universitatea Cluj, acasă, în Ghencea.

Iată programul partidelor amicale transmise în direct pe Steaua TV:

28 Ianuarie: Steaua București – FC Universitatea Cluj

06 Februarie: Steaua București – Rova Roșiori

12 Februarie: Steaua București – Gloria Buzău anulat? (n.r astăzi, buzoienii s-au desființat)

17 Februarie: Steaua București – Vedița Colonești

26 Februarie: Steaua – Popești Leordeni

6 Martie – Steaua București – CSM Alexandria

Toate partidele amicale se vor disputa în complexul Ghencea și vor fi în direct pe Steaua TV, de la ora 12:00.

Inaugurarea noului stadion Steaua, în 2021

În acest an, steliștii vor inaugura și noul stadion Steaua, care va găzdui și antrenamentele naționalei de fotbal, Macedonia de Nord, echipă calificată la campionatului european din vară. ”Important este să promovăm și să jucăm în Liga a doua pe noul stadion”, a declarat antrenorul Stelei, Daniel Oprița.

Urmăriți Playsport.ro și pe