Daniela Crudu a născut. A publicat primele imagini cu bebelușul, chiar din sala de nașteri

Alex Cazacu 02.05.2023, 18:18

Ziua Muncii a venit cu mare bucurie în viața Danielei Crudu. Luni, 1 mai, celebra asistentă TV a adus pe lume primul său copil. Vedeta, care radiază de fericire, a publicat și primele imagini cu bebelușul. Totuși, Daniela a așteptat o zi până să împărtășească marea veste cu fanii săi în mediul online.

Daniela Crudu a devenit mămică. Vedeta a publicat primele imagini cu bebelușul, chiar din sala de nașteri

Daniela Crudu a adus pe lume o fetiță foarte frumoasă. Bruneta este foarte fericită și a publicat recent câteva imagini din sala de nașteri. Fotografiile au fost făcute chiar la scurt timp după nașterea fiicei sale.

După cum am menționat și în rândurile anterioare, Daniela Crudu a născut luni, pe 1 mai 2023, însă și-a anunțat fanii cu privire la marele eveniment abia astăzi. Acum, vedeta se bucură de primele momente petrecute în compania micuței.

Cum o va chema pe fiica Danielei Crudu

Se pare că sarcina vedetei a fost una destul de ușoară, însă a decis să retragă pentru moment din spațiul public, pentru a putea avea grijă de ea și de fiica sa. La început, Daniela a fost rezervată cu privire la sarcină, dar ulterior și-a arătat burtica.

„Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă.

O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță.

Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Daniela Crudu a născu
Daniela Crudu a născut. A publicat primele imagini cu bebelușu

Daniela Crudu: „Tot ce câștigam cheltuiam pe vacanțe”

În cadrul unui interviu pentru Playtech.ro, Daniela Crudu a vorbit despre modul în care sarcina i-a schimbat viața. Conform spuselor sale, înainte de a fi însărcinată, câștigurile încasate se duceau pe vacanțe sau diferite lucruri. Chiar dacă se simțea foarte bine, vedeta susține că îi lipsea totuși ceva.

„Înainte știam doar muncă și distracție. Cam tot ce câștigam cheltuiam pe lucruri sau vacanțe. Mă simțeam bine, dar tânjeam după ceva anume și pe atunci nu știam. Acum însă știu! Un copil îți schimbă viața. Vor mai fi distracții și concedii, dar petrecute alături de un alt suflet. Venit din sufletul tău!”, a spus vedeta, potrivit sursei citate anterior.

Urmăriți Playsport.ro și pe