Decizia radicală luată de Daniela Crudu, fosta prietenă a fotbalistului Mihai Costea, înainte de a naște GALERIE FOTO

Alex Matei 26.03.2023, 17:43

Daniela Crudu va aduce pe lume primul său copil, peste doar două luni de zile. Însărcinată în luna a şaptea, fosta asistentă TV a decis să apară tot mai puţin sub lumina reflectoarelor.

Mă simt bine. Totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, a declarat Daniela Crudu pentru spynews.ro.

Şi-a dorit o fetiţă

Daniela Crudu spune că are o sarcină uşoară şi se bucură că primul său copil va fi fată. Ea a şi ales deja numele pe care va urma să-l poarta fetiţa sa, Daiana.

Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a precizat Daniela Crudu la postul Antrena Stars.

În vârstă de 33 de ani, fosta asistentă TV a povestit şi despre relaţia pe care o are cu iubitul său. Aceasta a dezvăluit că partenerul său nu este supărat pentru activitatea sa de pe site-ul pentru adulţi, Only Fans.

Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a mai completat Daniela Crudu.

Sursa foto: spynews.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe