Dănuț Lupu îi face praf pe dinamoviști după eșecul categoric cu FCSB. Fostul mijlocaș a găsit vinovații

Gabriel-Alexandru Ioniță 31.01.2022, 12:21
Dănuț Lupu îi face praf pe dinamoviști după eșecul categoric cu FCSB. Fostul mijlocaș a găsit vinovații

Dănuț Lupu a comentat în stilul caracteristic înfrângerea lui Dinamo contra celor de la FCSB. Fostul mare mijlocaș al „câinilor” a subliniat că diferența de valoare dintre cele două echipe este extrem de mare în acest moment.

De asemenea, deși nu crede că lotul lui Dinamo este chiar atât de slab pe cum o arată situația din clasament, Lupu a explicat că problema jucătorilor este de ordin mental în acest moment, din cauza seriei foarte lungi de rezultate negative. Fostul internațional susține totuși că echipa sa de suflet are unele șanse în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dănuț Lupu deplânge situația în care a ajuns Dinamo în comparație cu cei de la FCSB și identifică vinovații pentru acest fenomen

În ceea ce privește vinovații, Dănuț Lupu crede că este vorba de o vină colectivă, a tuturor celor care au trecut pe la Dinamo în ultimii ani. El nu îl acuză doar pe Iuliu Mureșan și consideră că nici Mircea Rednic nu ar fi reușit să facă mai mult dacă nu ar fi fost demis și înlocuit cu Flavius Stoican.

Trebuie să recunoaștem că, la ora actuală, între cele două echipe e o diferență mare pe care o arată și clasamentul. Șansa e de partea celor puternici. Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea. E greu când o ții din înfrângere în înfrângere. Au avut două șanse, puteau să egaleze și altfel ar fi fost meciul. Poate și accidentările au contat.

E un lot subțire pentru ce vrea Dinamo. Șanse de scăpare sunt. Se înjumătățesc punctele, se pregătesc, șanse sunt. Sperăm și credem până la sfârșit că vor reuși să se salveze. Spectatorii au fost alături de echipă, i-au încurajat, dar, dacă nu ai rezultate, nu vin la infinit să te susțină.

Nu știu ce vină are domnul Mureșan. E o chestie mai delicată. De vină sunt toți care au fost până acum și sunt la Dinamo. Nici Rednic nu era un lucru pozitiv pentru această echipă. Ei au nevoie de un foarte bun pedagog.

Dacă îi luăm unul câte unul, nu au un lot rău, dar, când vii după zece înfrângeri, e greu să ai un rezultat pozitiv”, a spus Dănuț Lupu la plecarea de la stadion.

Transfer nou la Dinamo după încă o umilință în derby. „Câinii” aduc, iar, un jucător din Franța