Comunicatul Poliției în ceea ce îl privește pe Dănuț Lupu. Ce pedeapsă riscă fostul mare fotbalist

Autori: Robert Zanfir, Gabriel-Alexandru Ioniță / 18.06.2022, 20:30
Comunicatul Poliției în ceea ce îl privește pe Dănuț Lupu. Ce pedeapsă riscă fostul mare fotbalist

UPDATE. În comunicatul emis de Poliție se arată că Dănuț Lupu nu a fost testat pozitiv cu alcooltestul. În schimb, el nu figura ca posesor de permis de conducere, astfel încât riscă o pedeapsă cu închisorea de la unu la cinci ani. 

În data de 18 iunie 2022, polițistii din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit un conducător auto, în vârstă de 55 ani. În urma verificărilor a rezultat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră.


UPDATE. Dănuț Lupu a oferit prima reacție după evenimentul nefericit. Fostul mare mijlocaș al lui Dinamo a comentat în stilul caracteristic, degajat, cele întâmplate.

Sunt bine. Stați liniștiți. Trec eu și peste lucrul ăsta. Din păcate, nu mai pot să vorbesc acum cu dumneavoastră și cred că mă înțelegeți”, a spus Lupu potrivit ProSport.


Știrea inițială. Dănuț Lupu (55 de ani) a ajuns la INML, pentru recoltare de probe biologice, după ce a fost oprit în traficul din București. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului. Fostul mare jucător a trebuit să treacă și proba etilotestului.

Dănuț Lupu are parte de întâmplări nefericite în ultima vreme. Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Cu câteva zile înaintea barajului de pomină cu U Cluj, „câinii” au avut parte de un spectacol pe cinste. Legendele din Ștefan cel Mare s-au întâlnit într-un meci de old boys. Dănut Lupu nu a lipsit din echipa fostelor mari glorii. Florin Prunea, Dorin Mateuț, Daniel Iftodi, Ionel Dănciulescu, Lică Movilă sau Ioan Ovidiu Sabău au celebrat ziua de naștere a clubului.

Dănuț Lupu, reținut de poliție și dus la INML

Ziua de sâmbătă nu a fost una liniștită pentru Dănuț Lupu. Conform Sport Bull, fostul mare jucător al lui Dinamo a fost oprit în traficul din București, pe o stradă din zona Bulevardului Liviu Rebreanu. Lupu a fost pus să sufle în etilotest, iar la fața locului ar fi ajuns mai multe echipaje de poliție.

Potrivit sursei citate, în cele din urmă fostul internațional a ajuns la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

Lupu, scandal cu Florin Prunea. Hagi, mărul discordiei

Recent, oficialul lui CS Dinamo a fost implicat într-un scandal cu Florin Prunea. Cei doi au fost colegi de cameră, dar nu au ezitat să își arunce cuvinte grele la televizor. Gică Hagi a fost mărul discordiei, după ce a acceptat să intre în jocul lui Răzvan Burleanu, care i-a propus preluarea funcției de selecționer.

Dănuț Lupu l-a atacat pe Florin Prunea, după ce acesta i-a reproșat „Regelui” naivitatea în relația cu președintele FRF. Replica fostului portar nu s-a lăsat așteptată.

„El a avut alte probleme, de aceea nu a reușit. Păi el a avut probleme cu pușcăria, plus că, toată lumea știa că e și cleptoman. De ce să nea scundem, ăsta este adevărul. El are probleme cu toată lumea, dar ce exemplu poate să ofere lui.

De când s-a lăsat de fotbal, el nu a mai făcut nimic și asta îl frustrează. Eu nu aș vrea ca copilul meu să fie antrenat de Lupu. Nu are ce să învețe, poate să fure. Amuzant este că dacă ne vedem, mă pupă, mă salută, nu are nimic. Este nebun, a declarat Prunea, la Prosport Live.

Nu vedeți că, atunci când este ceva, începe mereu cu Hagi, cu Popescu…Cred că este tonomatul lui Burleanu și Stoichiță. Cum bagă fisa, cum începe și el,
Florin Prunea, despre Dănuț Lupu