Darius Olaru, intrat pe lista jucătorilor vandabili de la FCSB. Gigi Becali: “Atât le-am zis că vreau. Niciun euro mai puțin”

Moldoveanu Camelia 26.06.2021, 14:14
Darius Olaru, intrat pe lista jucătorilor vandabili de la FCSB. Gigi Becali: “Atât le-am zis că vreau. Niciun euro mai puțin”

Gigi Becali a spus cât cere pe Darius Olaru pentru ca acesta să fie vândut de FCSB. Finanțatorul a prins „gustul” transferurilor scumpe și nu vrea să lese nici măcar un euro din preț.

Darius Olaru, intrat pe lista jucătorilor vandabili de la FCSB

Cresc prețurile jucătorilor de la FCSB. După transferul lui Dennis Man la Parma pe 11 milioane de euro, Gigi Becali a înțeles că trebuie să țină la prețul jucătorilor săi. Mai mult, se pare că nu doar Octavian Popescu nu este pe lista jucătorilor vandabili dar scumpi, ci i se lătură și Darius Olaru.

Conform site-urilor de specialitate, Olaru este cotat la 3,5 milioane de euro. Cu toate acestea, finanțatorul FCSB cere de 3 ori mai mult. Mai exact, Gigi Becali a anunțat că-l vinde pe centralul „roș-albastru” cu 10 milioane de euro și niciun euro în minus.

Dacă cineva dă 10 milioane, îl dau pe Darius Olaru. Am cerut 10 milioane de euro pentru el. Mi-au spus: «Nu lași mai jos?» I-am spus că nu las niciun euro. Oferta a fost de la un impresar, nici nu mi-a spus ce echipă. De fapt, nici nu a fost o ofertă, a fost o întrebare”, a dezvăluit Gigi Becali, la Pro X.

Fotbalistul a reușit să strângă în ultimul sezon 30 de meciuri, dintre care 25 ca titular. Darius Olaru a înscris 7 goluri iar performanțele sale i-au adus și convocarea sa la prima reprezentativă a României.

Gigi Becali este dispus să-l vândă pe Octavian Popescu

Octavian Popescu, „Perla” lui Gigi Becali, a primit o ofertă uriașă din străinătate. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Giovanni Becali. După cum chiar finanțatorul FCSB a dezvăluit, fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost dorit de către Juventus. Până acum nu s-a știut ce sumă a fost oferită, însă se pare că nu una de neglijat.

Am avut ofertă de 13 milioane! Oferta pe care orice alt club din România o accepta. Alţii se roagă să ajungă un jucător acolo. Gigi a refuzat-o! Să vedem când va veni una de 25 ce va zice! Sau de 30”, a spus Giovanni.

De ce nu a acceptat Gigi Becali o asemenea ofertă? Se pare că finanțatorul FCSB gândește în perspectivă și crede cu tărie că o să vină oferte și mai bune pentru Octavian Popescu.

Şi Gigi zice: ‘Bă, dacă ăştia aruncă cu bani aşa, poate îmi aruncă şi mie unul 30-40 de milioane, nu?! Hai să aştept’. Acest jucător e pe buzele multor manageri, manageri care decid”, a mai spus Giovanni Becali potrivit as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe