Darius Olaru vrea victoria cu CFR Cluj, deși FCSB nu a convins în amicalul cu Mioveni

Olteanu Ștefan / 15.01.2022, 16:00

Titular în primul și singurul amical al iernii disputat de FCSB, scor 0-0 cu CS Mioveni, Darius Olaru este deja focusat asupra derby-ului din prima etapă a anului, cu CFR Cluj. Olaru spune că meciul de pe 23 ianuarie este extrem de important și speră ca echipa sa să poată lua cele trei puncte.

„Avem nevoie de victorie!”. Darius Olaru e deja cu gândul la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Darius Olaru a purtat banderola de căpitan pe braț în amicalul FCSB – CS Mioveni, scor 0-0 și în ciuda rezultatului nesatisfăcător, mijlocașul FCSB-ului a trecut rapid peste și a dus discuția la duelul cu CFR Cluj, din prima etapă a anului 2022.
Duminică, 23 ianuarie, formația roș-albastră va primi vizita campioanei en-titre și principalei rivale în lupta la titlu din acest sezon. FCSB este la 10 puncte în spatele CFR-ului și, în acest context, Darius Olaru spune că nu mai este loc pentru pași greșiți.

Cred că a fost un joc de pregătire cât de cât bun. Am încercat să ne facem jocul. Din păcate nu am reușit să câștigăm, dar a contat că ne-am pregătit bine în această perioadă de pregătire. Sperăm ca în primul meci să fie victorie. A fost un pic greu, dar ne apropiem de prima săptămână de campionat și acum o să o lase mai ușor. Avem nevoie de victorie, dar suntem aici să facem față presiunii și sperăm să câștigăm. Suntem pregătiți pentru acest meci și sperăm să dăm totul și să câștigăm. Dacă vom câștiga o să ne apropiem de ei. Sunt foarte importante punctele. Dacă vor câștiga se vor detașa foarte mult și nu o să avem șanse în play-off”, a declarat Darius Olaru, după amicalul cu Mioveni.

Ce spune de faptul că Gigi Becali nu a transferat niciun jucător. „E un lucru pozitiv pentru noi!”

Spre deosebire de rivalele în lupta la titlu, FCSB a preferat să nu transfere niciun jucător în această iarnă. Mai mult, Gigi Becali a renunțat și la serviciile lui Constantin Budescu, plătindu-i 150.000 de euro pentru rezilierea contractului.
Darius Olaru spune că este în avantajul echipei că nu au fost făcute noi achiziții în această iarnă:

Poate e un lucru pozitiv pentru noi. (n.r. că Gigi Becali nu a făcut transferuri) Ne cunoaștem bine și sperăm să se vadă asta în jocuri”, a mai spus Olaru.

În această fereastră de transferuri, FCSB a primit și o veste bună. Florin Tănase, căpitanul echipei și golgheterul Ligii I din sezonul trecut, dar și golgheterul lui Toni Petrea din actuala stagiune, a ratat transferul în străinătate și va rămâne în România până la finalul sezonului.
Darius Olaru e încântat că va putea face în continuare cuplu cu Tănase la mijlocul terenului:

Este important că a rămas. Este un jucător important pentru noi, marchează, își face treaba. Este căpitanul nostru. Ne dorim, cred că și el își dorește să plece la mai bine. Dacă acum a fost așa și a rămas aici, ne bucurăm!”, a mai declarat Darius Olaru.

Cum vrea Gigi Becali să ia titlul. Singura condiție ca să mai cumpere jucători din Liga 1.