Darren Cahill, îngenuncheat după despărțirea de Simona Halep. Mesaj emoționant al australianului

Moldoveanu Camelia 05.11.2021, 17:36
Darren Cahill, îngenuncheat după despărțirea de Simona Halep. Mesaj emoționant al australianului

La nici două luni de la încheierea colaborării cu Simona Halep, Darren Cahill a primit o nouă lovitură. Antrenorul de tenis australian a pierdut o persoană dragă din cauza unei boli crunte.

Perioadă dificilă pentru Darren Cahill

Simona Halep și Darren Chill au ales să încheie colaborarea profesională pentru a doua oară, în urmă cu aproape două luni. Așa cum s-a întâmplat și prima dată, australianul își dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa. Mai mult, din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, lui Darren îi era foarte greu să călătorească acolo unde Simona Halep juca sau se antrena.

Australianul a primit încă o lovitură grea, un sportiv care i-a fost prieten apropiat s-a stins din viață. Este vorba despre Russel Ebert, cel mai mare fotbalist din istoria Port Adelaide. Ebert avea 72 de ani și în ultimi 11  s-a luptat din greu cu leucemia. Darren este un mare fan al echipei Port Adelaide, în trecut reușind să-i insufle dragostea pentru această echipă și Simonei.

Russell Ebert. El a fost întotdeauna un erou, o inspirație și o legendă pentru familia noastră și pentru toți cei apropiați echipei Port Adelaide, care au avut plăcerea să-l privească jucând. Un adevărat domn cu un zâmbet fermecător care ne-a făcut să-l iubim, să ne dorim să fim ca el. Pur si simplu a fost cel mai bun. RIP Russell”, a scris Darren Cahill pe Twitter.

Ce lovitură pentru Simona Halep!

Simona Halep și Darren Cahill au întrerupt colaborarea după 6 ani. Australianul ar putea ajunge însă în echipa noii senzații din tenisul mondial. Emma Răducanu a renunțat la serviciile antrenorului Andrew Richardson, imediat după succesul care a uimit tenisul feminin: victoria de la US Open.

Greg Rusedski, fost mare tenismen al britanicilor, o sfătuiește pe jucătoare cu origini românești să ia legătura urgent cu antrenorul australian.

Se vorbește mult despre Darren Cahill, așa că dacă ar putea să-l aducă în echipa ei și să fie împreună pe termen lung, cred că ar fi un lucru grozav.

Eu personal l-aș suna de urgență să-l întreb dacă e dispus să facă asta. Trebuie să găsească mix-ul potrivit și persoana potrivită pentru ea.

Apoi Darren trebuie să-și dorească să facă treabă. Are munca lui de televiziune pe care îi place să o facă. Are familia lui și trăiește în Australia în aceste zile, așa că trebuie să găsești o modalitate de a-l convinge să accepte.

Cunoscându-l pe Darren, și-ar dori un angajament pe termen lung și asta e ceva ce cauți la un antrenor. Are pedigree, are CV și a reușit totul în tenis, așa că ar trebui să fie în fruntea listei”, a spus Greg Rusedski pentru Sky Sports.

Urmăriți Playsport.ro și pe