Dat afară de la Bayern Munchen, Julian Nagelsmann este aproape s-o preia pe PSG. Detalii de ultimă oră de la negocieri

Ioan Valentin Oprea 09.06.2023, 19:15
Dat afară de la Bayern Munchen, Julian Nagelsmann este aproape s-o preia pe PSG. Detalii de ultimă oră de la negocieri

PSG a cucerit titlul în Franţa, dar antrenorul Christophe Galtier e pe făraş. Jurnaliştii din Hexagon anunţă că şeicii care conduc trupa de pe „Parc des Princes” s-au săturat de tehnicianul în vârstă de 56 de ani, iar Julian Nagelsmann ar fi în pole-position pentru a-i prelua pe Mbappe şi compania.

Rămas fără angajament după ce a fost destituit, în plin sezon, de Bayern Munchen, Nagelsmann a negociat, în această vară, şi cu Totttenham. Potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, discuţiile dintre Nagelsmann şi PSG au intrat în faza finală şi este de aşteptat ca numirea acestuia să fie oficializată în zilele viitoare.

Ziariştii de la Foot Mercato scriu, de asemenea, că tehnicianul neamţ ar fi dorit să îl aducă, alături de el, la Paris, pe Thiery Henry. Fostul secund al naţionalei Belgiei a declinat propunerea. Acesta nu mai vrea să fie vioara a doua şi încearcă să îşi găsească un angajament pe postul de principal.

Zidane a spus nu Parisului

Până să înceapă discuţiile cu Nagelsmann, conducerea formaţiei de pe „Parc des Princes” l-a luat foarte serios în calcul pe Zinedine Zidane. Gruparea din capitala Franţei ar fi înaintat o ofertă oficială pe numele acestuia, dar „Zizou” ar fi respins totuşi oferta, fără să stea prea mult timp pe gânduri.

Rămasă fără Messi, PSG a suferit o grea lovitură de imagine în social-media. După ce argentinianul a refuzat să îşi prelungească acordul cu echipa din Hexagon şi s-a reorientat înspre campionatul din Statele Unite ale Americii, nu mai puţin de un milion şi jumătate de urmăritori s-au retras de pe pagina de Instagram a PSG-ului.

PSG îl poate pierde şi pe Neymar

Francezii pot suferi încă o pierdere grea în această perioadă de mercato. Chiar dacă mai are contract valabil cu PSG, până în vara lui 2025, Neymar ar vrea să părăsească Parisul. Conform ultimelor informaţii apărute în presa internaţională, Al Hilal s-ar fi arătat deja interesată să obţină semnătura acestuia.

La capitolul sosiri, PSG a bătut deja palma cu Marco Asensio. Acesta era liber de contract şi a sosit gratis la Paris.

Urmăriți Playsport.ro și pe