Dat ca și plecat de la Juventus de mama sa, Cristiano Ronaldo are cu totul alte planuri! Italienii știu ce vrea CR7

Marian Cărăvan / 14.05.2021, 21:06
Dat ca și plecat de la Juventus de mama sa, Cristiano Ronaldo are cu totul alte planuri! Italienii știu ce vrea CR7

Mama lui Cristiano Ronaldo a anunțat că starul portughez va pleca de la Juventus și va reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Însă fotbalistul are cu totul alte planuri. Jurnaliștii italieni știu ce vrea să facă CR7.

Cristiano Ronaldo, la Sporting?

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a fost entuziasmată în momentul în care Sporting Lisabona a cucerit titlul în Portugalia după 19 ani de așteptare. Doar e echipa la care a debutat CR7. Chiar dacă mai are contract cu Juventus, Cristiano Ronaldo este dat ca și plecat de la italieni. Mama lui Cristiano Ronaldo le-a adus vestea fanilor lui Sporting. Bucuroasă nevoie mare de succesul „Leilor”, Dolores Aveiro le-a transmis fanilor că își va convinge fiul să joace din sezonul viitor pentru echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

Voi merge la Torino şi voi vorbi cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea”, a declarat Dolores Aveiro, informează Record.

Să se întoarcă, oare, Cristiano Ronaldo la Sporting? CR7 a jucat aici între 1998 și 2003. A ajuns mai întâi la echipa U15 a clubului, făcând apoi saltul către echipele U17 și U19. Cel care i-a dat credit la echipa mare este antrenorul român Ladislau Boloni, tehnicianul care s-a despărțit în această săptămână de Panathinaikos Atena.

Cu Ladislau Boloni antrenor, Cristiano Ronaldo a câștigat Supercupa Portugaliei, în 2002. Un an mai târziu, se transfera la Manchester United, britanicii plătind atunci 19 milioane de euro pentru fotbalistul portughez.

Dat ca si plecat de la Juventus de mama sa, Cristiano Ronaldo are cu totul alte planuri
Dat ca si plecat de la Juventus de mama sa, Cristiano Ronaldo are cu totul alte planuri

Dat ca și plecat de la Juventus de mama sa, Cristiano Ronaldo are cu totul alte planuri

Se pare că planurile mamei lui Ronaldo nu corespund cu cele ale fotbalistului. Deși mama sa și-ar dori să-și vadă fiul îmbrăcând din nou tricoul formației lusitane, CR7 a ales. Starul portughez a luat decizia de a continua la Juventus, în ciuda tuturor zvonurilor care îl dădeau plecat de la gruparea torineză. Cristiano Ronaldo va rămâne la Juve cel puțin până la finalul sezonului următor, când de altfel îi și expiră contractul cu „Bătrâna Doamnă”, anunță Gazzetta dello Sport.  Dat ca și plecat de la Juventus de mama sa, Cristiano Ronaldo are cu totul alte planuri.

Conform sursei citate, în luarea deciziei au cântărit mult salariul imens al fotbalistului, dar și „avantajele fiscale” de care se bucură acesta în Italia. De fapt, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care s-a transferat în 2018 de la Real Madrid la Juventus. Italia este una dintre cele mai permisive țări cu sportivii care au încasări mari, spre deosebire de Spania, aflată la cealaltă extremă. În plus, e luat în calcul și „salariul monstruos” al jucătorului, 31 de milioane de euro net pe sezon, o sumă pe care, trebuie să o spunem, nu și-o permite orice club.

Decizia fotbalistului vine la scurt timp după ce mama sa, entuziasmată de succesul lui Sporting, le-a promis fanilor că își aduce fiul acasă.

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, este cotat la 50 de milioane de euro.