Datorii uriaşe la Dinamo! O legendă a clubului spune lucrurilor pe nume: “38 de milioane! Ce facem cu ei? Ne vindem casele?”

Cornel Pîrșcoveanu / 04.06.2021, 23:55
Datorii uriaşe la Dinamo! O legendă a clubului spune lucrurilor pe nume: “38 de milioane! Ce facem cu ei? Ne vindem casele?”

Un actual oficial de la FC Voluntari a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește situația clubului din șoseaua Ștefan cel Mare”. Fosta legendă a echipei bucureștene a declarat că, în momentul în care a vrut să cumpere, datoriile clubului susținut de către suporterii DDB erau undeva la 38 de milioane de lei.

Datorii uriaşe la Dinamo! O legendă a clubului spune lucrurilor pe nume

Ioan Andone, căci despre el este vorba, a fost la un pas să cumpere Dinamo. Președintele celor de la FC Voluntari a rupt tăcerea și a spus răspicat ce l-a oprit să facă acel pas.

Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu situația lui Dinamo. Acum pot să o spun public. La un moment dat am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era. Deci nu era problema banilor. Dar ce facem cu datoria de 7 milioane? Nu sunt la Negoiță, sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem? Unele datorii sunt la Negoiță, să zicem că te duci și te mai acceptă să le eșalonezi. La Negoiță sunt unu-două milioane, nu știu, cam acolo. Păi nici nu sunt puse alea cu jucătorii spanioli care s-au dus la UEFA.”, și-a început discursul actualul manager general de la FC Voluntari.

actualul manager general de la FC Voluntari
Ioan Andone, actualul manager general de la FC Voluntari

“38 de milioane! Ce facem cu ei? Ne vindem casele?”

Oficialul susține că a rămas mască în momentul în care a văzut datoriile de la Dinamo.

Au de plătit încă doi ani. Deci 38 de milioane are datorii Lotus Internațional, asta e informația mea. Aia e problema. Nu e problema la 500.000 de euro. Cine mai intră să plătească? Că nu plătești 7, dar plătești două-trei. Cu Negoiță mai eșalonezi, mai dai bani și la ANAF, aia e reeșalonare. DDB poate să strângă 2 milioane – 2,5 milioane. Tu, dacă îți faci o echipă de primele 6, îți trebuie bani, dar poți să mai iei vreo două milioane și din drepturile TV. Sigur mai poți să strângi ceva sponsori, dacă se vede că au plecat acești șarlatani. Dar în câți ani îți plătești datoriile?”, a spus Ioan Andone la Digi Sport.

În vara lui 2020, fanii lui Dinamo s-au arătat bucuroși că au scăpat de Negoiță. Nu știau însă că aveau că cadă din lac în puț, pentru că echipa a intrat pe mâna spaniolilor reprezentați de Pablo Cortacero.