David Beckham face orice pentru a-l aduce pe Leo Messi la Inter Miami. Antrenor „cu dedicație” pentru starul argentinian

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 11:33
David Beckham face orice pentru a-l aduce pe Leo Messi la Inter Miami. Antrenor „cu dedicație” pentru starul argentinian

David Beckham face orice pentru a-l aduce pe Leo Messi la Inter Miami.

Leo Messi se va despărți, în această vară, de PSG, când îi va expira contractul, anunțul fiind făcut chiar de antrenorul echipei, Christophe Galtier. Meciul de adio, al lui Messi, va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva celor de la Clermont.

David Beckham face orice pentru a-l aduce pe Leo Messi la Inter Miami

Potrivit sport.es, David Beckham încearcă din răsputeri să-l aducă la clubul său, Inter Miami, pe Leo Messi, căruia este dispus să-i ofere un contract pe patru ani, cu un salariu de 50 de milioane de euro pe sezon. Ba mai mult, fostul mare fotbalist ar vrea să-l aducă antrenor pe Gerardo Martino, pentru a-l ajuta pe Messi să se acomodeze mai ușor.

Gerardo Martino l-a mai antrenat pe Leo Messi, la FC Barcelona, în sezonul 2013-2014, dar și la naționala Argentinei, timp de doi ani, între 2014 și 2016.

Leo Messi ar fi ales să meargă la FC Barcelona

Potrivit celor de la Daily Mail, Leo Messi a decis să revină la FC Barcelona, asta deși cei de la Al-Hilal i-au pus pe masă un contract de 500 de milioane de euro pe sezon. În prezent, transferul lui Messi pe „Camp Nou” depinde, în mare măsură, de „artificiile” pe care formația catalană le va face pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Sursa citată mai scrie că Thiago Mateo și Ciro, copiii lui Messi, au deja locurile rezervate la o școală din Catalonia. Un factor important în decizia luată de starul argentinian ar fi fost soția sa, Antonella Roccuzzo, care ar fi insistat ca familia să revină la Barcelona.

„Pentru mine, nu există dubii. Leo are ușile deschise aici și sunt sigur că ne va ajuta. Eu conduc staff-ul și cu toții suntem entuziasmați de ideea că el va reveni. N-am niciun dubiu că ne va ajuta foarte mult din punct de vedere fotbalistic. Mai departe, problemele contractuale nu mă privesc. Messi are 100% OK-ul meu pentru a reveni.

El se poate adapta rapid și poate juca în mai multe poziții: aripă, mijlocaș, 9 fals. În final, trebuie să-i asigurăm un climat natural, care să-i stimuleze jocul. Cred că e capabil să ne ajute foarte mult. Cred că ne lipsește un astfel de talent în ultima treime”, a spus Xavi, antrenorul Barcelonei, pentru Mundo Deportivo.

În acest sezon, Messi a dat 21 de goluri și 20 de pase decisive în 40 de meciuri bifate pentru PSG.

Urmăriți Playsport.ro și pe