Final de telenovelă. Messi a decis după ce Al-Hilal i-a pus pe masă 500 de milioane de euro. Unde va evolua sezonul viitor

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 09:04
Final de telenovelă. Messi a decis după ce Al-Hilal i-a pus pe masă 500 de milioane de euro. Unde va evolua sezonul viitor

Final de telenovelă. Messi a decis unde va juca după ce Al-Hilal i-a pus pe masă 500 de milioane de euro.

Christophe Galtier, antrenorul PSG-ului, a anunțat că Leo Messi va pleca de pe „Parc des Princes”, la finalul actualului sezon. Meciul de adio, al lui Messi, va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva celor de la Clermont.

„Am avut privilegiul să antrenez cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Meciul cu Clermont, de sâmbătă, va fi ultimul al lui Leo pe Parc des Princes și sper să aibă parte de o atmosferă călduroasă.

Anul acesta, Messi a fost o piesă importantă în echipă. Criticile la adresa lui nu sunt justificate. Când ai un sezon cu Campionatul Mondial la orizont și ai 21 de goluri și 20 de pase decisive… El a fost mereu acolo pentru noi. Un privilegiu să fiu alături de el!”, a declarat Galtier, conform AS.com.

Final de telenovelă. Messi a decis după ce Al-Hilal i-a pus pe masă 500 de milioane de euro

Potrivit celor de la Daily Mail, Leo Messi a decis să revină la FC Barcelona, asta deși cei de la Al-Hilal i-au pus pe masă un contract de 500 de milioane de euro pe sezon. În prezent, transferul lui Messi pe „Camp Nou” depinde, în mare măsură, de „artificiile” pe care formația catalană le va face pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Sursa citată mai scrie că Thiago Mateo și Ciro, copiii lui Messi, au deja locurile rezervate la o școală din Catalonia. Un factor important în decizia luată de starul argentinian ar fi fost soția sa, Antonella Roccuzzo, care ar fi insistat ca familia să revină la Barcelona.

Xavi îl așteaptă cu brațele deschise pe Leo Messi

Într-un interviu recent, Xavi, antrenorul Barcelonei, a spus că Leo Messi are „ușile deschise” pe „Camp Nou”.

„Pentru mine, nu există dubii. Leo are ușile deschise aici și sunt sigur că ne va ajuta. Eu conduc staff-ul și cu toții suntem entuziasmați de ideea că el va reveni. N-am niciun dubiu că ne va ajuta foarte mult din punct de vedere fotbalistic. Mai departe, problemele contractuale nu mă privesc. Messi are 100% OK-ul meu pentru a reveni.

El se poate adapta rapid și poate juca în mai multe poziții: aripă, mijlocaș, 9 fals. În final, trebuie să-i asigurăm un climat natural, care să-i stimuleze jocul. Cred că e capabil să ne ajute foarte mult. Cred că ne lipsește un astfel de talent în ultima treime”, a spus Xavi, pentru Mundo Deportivo.

În acest sezon, Messi a dat 21 de goluri și 20 de pase decisive în 40 de meciuri bifate pentru PSG.

Urmăriți Playsport.ro și pe