DDB, atac cu talpa sus, la Mario Nicolae: ”Ia zi, vere!?” Ce i se reproșează oficialului dinamovist

Mihai Cheles / 24.04.2021, 21:05
DDB, atac cu talpa sus, la Mario Nicolae: ”Ia zi, vere!?” Ce i se reproșează oficialului dinamovist

DDB, atac cu talpa sus, la Mario Nicolae! Clubul este cu un pas în Liga a 2-a, iar fanii încep să-și piardă răbdarea. Din interior, fanii-acționari încep să-și pună semne de întrebare legate de activitatea conducerii, girate de însăși DDB.

DDB, atac cu talpa sus, la Mario Nicolae: ”Ia zi, vere!?” Ce i se reproșează oficialului dinamovist

După meciul cu Gaz Metan Mediaș, pierdut fără drept de apel, scor 1-4, și care a dus-o pe Dinamo pe loc retrogradabil, a escaladat tensiunile printre dinamoviști. Suporterii încep să-și piardă răbdarea și încep să-i „scoată la tablă” pe favoriți. Cel mai contestat a fost Marius „Mario” Nicolae, managerul sportiv al clubului. Membrii DDB Mehedinți chiar au stat de vorbă cu acesta, după dezastrul de la Mediaș.

Începem discuția, noi, și el. Prima întrebare care a stat pe buzele tuturor a fost legată de modul de selecționare a jucătorilor aduși de el la Dinamo. Înțelegându-ne furia, ne-a cerut doar două minute să îl ascultam. I-am dat credit! A început să vorbească cu noi pe un ton calm, calmitate care se regăsește în discursul oamenilor sinceri. Ne-a spus clar și ferm că a adus ce i s-a cerut, principalele criterii fiind cele financiare.

La fel ne-a spus că numele propuse de el au fost ușor de scris pe listă datorită multelor refuzuri pe care el le-a primit. S-a văzut pus în fața unei liste cu câteva nume pe care la rândul lui le-a dat mai departe. Factorii de decizie urmând să analizeze aceste propuneri. Deci vorba lui ,,Le-am dat ce mi-au cerut”. După analizele video Wyscout, accesul pe acest cont fiind facilitat de către el. Propunerile lui au fost acceptate inclusiv de către antrenori. În linii mari, aici s-a încheiat discuția legată de transferurile făcute de Mario Nicolae.

DDB, atac cu talpa sus, la Mario Nicolae: ”Ia zi, vere!?” Ce i se reproșează oficialului dinamovist

Cu ce se laudă Mario Nicolae!

Reducându-ne pentru un moment la tăcere, olteni fiind, din papornița plină cu întrebări am scos-o pe următoare: ,,Ia zi, vere, cu ce mai ajutași tu clubul ăsta?”. Ne-a cerut calm să îl ascultăm pentru încă două minute, calmitate dată probabil și de icoanele care-l înconjurau. A început prin a enumera faptul că Dinamo nu are cabinet de recuperare, recuperarea jucătorilor făcându-se gratis la o clinică prin intermediul lui, Nemec și Eșanu putând să confirme acest lucru.

Tot cu ajutorul lui, câțiva juniori ai echipei au fost ajutați cu două mese pe zi la un restaurant al unui apropiat de-al lui. Când a venit el in club, în data de 15.01.2021, clubul neasigurând nici măcar o masă pe zi acestor juniori. Aflând tot ce ne interesează de activitatea lui la club, profitând de transparența dată de discuție, am întrebat despre spiritul echipei, despre existența unei motivații reale și despre psihicul băieților. SUNT LA FEL CA NOI!, au scris suporterii dinamoviști de la Mehedinți.

Înainte de meciul cu Gaz Metan, membrii DDB Mehedinți au lansat un comunicat prin care cere explicații conducătorilor DDB, apropiați echipei, care care, după cum se zvonește, decid totul la Dinamo. Nu este exclus ca, în următoarea perioadă, mai multe facțiuni DDB din țară să preia gestul celor de la Mehedinți și să le ceară socoteală „fraților” de la București.